DEBATINDLÆG

Bevar demokratiet: fravælg Socialdemokratiet og de røde støttepartier

I dag skulle være demokratiets dag. Desværre har vi en regering, der ikke respekterer demokratiet. Giv rød stue det røde kort. Stem for demokratiet.
Bevar demokratiet - fravælg Socialdemokratiet og deres støttepartier.
Normalt siger man, at der er forskel på partierne på landsplan og ude i kommunerne. At man derfor ikke skal stemme ud fra landspolitiske forhold, men ud fra lokale forhold.
Men i øjeblikket har vi en situation i Danmark, hvor demokratiet er ved at blive afløst, hvis det ikke allerede er sket, af bananrepublikken Danmark.

Hvor regeringen begår lovbrud, lyver, truer embedsværket og gør alt for at ødelægge undersøgelser af dens ulovligheder. Det er sms-sletningen det seneste bevis på.

Vi har en statsminister der bevidst har begået grundlovsbrud. En statsminister der tog den endelige beslutning. Læs mere om det her.

Alt imens støttepartierne bare ser til og agerer skødehunde for Socialdemokratiet og Mette Frederiksen.

Rødt kort

Derfor mener vi hos Danmarks Fremtid, at vælgerne i dag skal bruge deres stemme til at sige nok er nok. Bruge deres stemme på at afvise Socialdemokratiet og deres støttepartiers måde at behandle demokratiet på.
Demonstrere ved at give Socialdemokratiet, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre det røde kort i stemmeboksen.
Ikke nok med at regeringen kan gøre som det passer den, takket være dens røde støttepartier, så er Mette Frederiksen og hendes ministre fuldt ud klar over det.

F.eks. udtalte Mette Frederiksen følgende til B.T. I går aftes, da hun blev spurgt ind til om hendes mange sager ikke vil påvirke valget:

Jeg tror godt, danskerne ved, man kan have tillid til mig. Det har man kunnet hele vejen igennem, og det kan man selvfølgelig også nu

Mette Frederiksen, statsminister og leder af Socialdemokratiet
Det er en magtarrogance uden sidestykke. En magtarrogance der kun kan finde sted, fordi man er sikret sin magt. En magtarrogance der fortjener et modsvar i stemmeboksen i dag.
Selvfølgelig kan og skal danskerne ikke have tillid til en politiker, et parti, en statsminister, der ikke viser tillid til demokratiet og retsstaten.
Det virker som om Socialdemokratiet tror, de kan gå på vandet. At alt er tilladt bare man er socialdemokrat.

Håner forsat minkavlerne

De er faktisk så arrogante, at de forsætter med at håne minkavlerne. Minkavlerne som Socialdemokratiet og ikke mindst Mette Frederiksen har ødelagt livet for.

På dagen hvor glemsomme Mogens Jensen, den tidligere fødevareminister, blev afhørt i Minkkommissionen, hånede han samme aften minkavlerne. Det kan du læse mere om her.

Det er ikke bare manglende situationsfornemmelse, det er en foragt for minkkommissionen og ikke mindst en kæmpe foragt for demokratiet og retsstaten.
Som vi tidligere har skrevet, så har regeringen selv svært ved at finde rundt i deres løgne og manipulationer.
Så meget at Mette Frederiksen ministre og Socialdemokratiets folketingsmedlemmer konstant modsiger deres store leder, landsmoderen Mette Frederiksen.
At regeringen ikke internt kan blive enige, hænger nok sammen med, at man har manipuleret så meget med fakta og sandheder, at man ikke længere selv ved, hvad der er rigtigt.

Du kan læse mere om modsigelserne her.

Støttepartierne er skødehunde

Støttepartierne, der konstant holder hånden over Socialdemokratiet og Mette Frederiksen gør sig medskyldig i angrebet på demokratiet, på retsstaten.
Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre bruger konstant som undskyldning, at der er nedsat en kommision. Men kommisionen kan sagtens forsætte, selv om Mette Frederiksen bliver stoppet med at ødelægge det danske demokrati.

Den Radikale leder, Sofie Carsten Nielsen, har i forbindelse med denne valgkamp turneret rundt i pressen med en kritik af regeringen. Desværre er det tomme ord, desværre faldt medierne for det og leverede mikrofonholderi.

Fakta er, at statsministeren i Danmark forsat hedder Mette Frederiksen. Hun er ikke væltet på trods af lovbrud, trusler, løgne og manipulationer. Det er Sofie Carsten Nielsen og Radikale Venstres ansvar.
Det er støttepartiernes ansvar.
Ved at svigte deres ansvar har Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen hjulpet Mette Frederiksen og Socialdemokratiet med at skabe bananrepublikken Danmark.

Manglende respekt for demokratiet

Støttepartierne har i forvejen ikke den store respekt for demokratiet, for retsstaten. Hvor den borgerlige side ekskluderer ekstremister, der ikke forstår demokratiets spilleregler, så hylder partiet som Enhedslisten ekstremister.

Hylder ekstremister som den volds- og hærværksdømte Pelle Dragsted, der i dag er til valg på Frederiksberg.  

Det kan du læse mere om her.

Både Mette Frederiksen, Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen har skrevet under på, at de vil overholde grundloven.

Det er på tide, at de viser, at de rent faktisk ved, hvad det er de har skrevet under på.
Når du i dag sætter din stemme, så brug stemmens magt til at bakke op om det danske demokrati.

Undgå at stemme på de partier, der ikke passer godt nok på vores dyrebare demokrati.

Undgå at stemme på Socialdemokratiet, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.