Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

Covid-19: Stil Mette Frederiksen et Mistillidsvotum

De borgerlige må stille et mistillidsvotum til Mette Frederiksen før epidemiloven bliver vedtaget. Covid-19 skal ikke koste os demokratiet.
Mette Frederiksen - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Som et frihedselskende og liberal-sindet menneske, burde man få røde knopper af at læse udkastet til epidemiloven.

Ikke nok med at loven vil kunne give magthaverne ret til at tvangsvaccinere borgerne forebyggende, indføre opholdsforbud helt ned til 3 personer, tvinge informationer om dig, ud af selskaber og organisationer, som du er i kontakt med, og meget mere, så vil det også blive sundhedsministeriets opgave, at bestemme hvornår en sygdom hører under kategorien “samfundskritisk”, som derved giver regeringen disse vanvittige magtbeføjelser.

Epidemiloven

Så hvis denne lov træder i kraft, kan regeringen i princippet tvangsvaccinere hele den danske befolkning og endda uden et flertal i Folketinget.

Loven vil altså anbringe den socialdemokratiske regering på en enevældig piedestal. En diktaturstat uden lige.

Det er noget, vi som samfund er nødt til at sige fra overfor. Vi skal aldrig underkaste os en regerings mavefornemmelser.

Mistillidsvotum til Mette Frederiksen

Hvis de borgerlige politikere ønsker at leve op til bare en snas borgerlige principper, er de simpelthen nødt til at stille Mette Frederiksen og hendes regering et mistillidsvotum.

Vi skal ikke have tillid til en regering, som for det første har anbragt dansk erhvervsliv i en vanvittig økonomisk krise, men som også ønsker retten til at tvangsvaccinere danskerne på baggrund af mavefornemmelser.

Dette er det første debatindlæg skrevet af en læser af DanmarksFremtid.dk. Husk at du også kan indsende debatindlæg på debat@danmarksfremtid.dk.