Danmarks Fremtid mangler fakta – debatindlæg

Det er en befrielse, at læse om de danske medier ud fra et andet synspunkt, end den medierne selv leverer. Men Danmarks Fremtid mangler fakta.
Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hvor er det dog en befrielse, at læse om de danske medier, igennem en anden vinkling, end den mere end 3/4 af de i branchen beskæftigede, med slet skjult succes, angiver som main stream.

Der yderst trættende af at få leveret sin information af medier, som så åbenlyst, og fuldstændigt uden skam, kritik eller selverkendelse, bare lukker den ene gang møg ud efter den anden.

Men det er ligesom lidt for let, når Danmarks Fremtid postulerer deres “anklager” af andre medier som værende røde eller på anden måde afvigende, bare fordi man synes det er sådan.

Det er jo samme niveau disse medier udspreder deres meninger og propaganda på.

Fakta, flere vinklinger, og udtalelser fra kilder, som ikke er af samme mening eller politiske overbevisninger, er jo ikke velkomne i “Deres” medier.

Hvis Danmark Fremtid skal gøre en markant forskel, burde I sammen med postulatet om en journalists eller et medies politiske overbevisning, eller forudfattede meninger, begrunde dette med fakta, og ikke bare jeres private mening. 

Dette tiltag ville hæve jer over mængden, og gøre Danmarks Fremtid til et “clean” medie, som på overbevisende niveau fremstår som en kilde, hvor troværdighed, ikke bare over for nyhederne, men også over for de involverede, som leverer materialet, er i højsædet, og helst også en selvfølge.

Dette vil med garanti hæve jer over den mudrede pøl af informationer, som verden er ved at flyde over med.

Klaus Hauge Larsen, Sindal.

Kommentar fra Danmarks Fremtid:

Vi takker for både ris og ros. Vi er ikke enig i den del af kritikken, hvor Klaus Hauge Larsen skriver, at vi ikke kommer med fakta. Dokumentationen er på plads. Bl.a. når det gælder de 80 procent, at journalister bliver mere og mere ekstreme i deres politiske holdninger.

Finne Edtwodth, Chefredaktør Danmarks Fremtid.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage til debatten ved at indsende debatindlæg her.

En del af disse temaer

Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den