Dansk Folkeparti årsmøde 2021 – Leder

I weekenden holder Dansk Folkeparti årsmøde 2021. Det borgerlige Danmark har brug for et stærkt DF. Partiet skal tage sig sammen.
Dansk Folkeparti årsmøde 2021 - Leder
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kære Dansk Folkeparti. Som borgerlig, en borgerlig der vil Danmark, har det været sørgeligt at se, hvordan I som parti har ødelagt jeres egen succes.

Det har været sørgeligt at se på, hvordan I mere og mere er begyndt at ligne en light udgave af Socialdemokratiet. Det Socialdemokrati I som parti bl.a. blev sat i verden for at bekæmpe. 

Det er sørgeligt at se på, at I nærmest har nærmet jer den yderste venstrefløj, når det gælder pamperi og misbrug af skatteydernes midler. Jeres økonomiske politik nu er milevidt fra da I var borgerlige og stærke. 

Det var sørgeligt at se på, hvordan I legitimerede Mette Frederiksens vælgerbedrag før valget, særligt på udlændingepolitikken. De sidste to år har afsløret den kæmpe fejl, Kristian Thulesen Dahl begik, da han gik i seng med dronningen af spin.

Pias livsværk

Det har været sørgeligt at se på, hvordan jeres nuværende formand Kristian Thulesen Dahl har formøblet, hvad Pia Kjærsgaard har brugt over 20 år på at opbygge.

Kære Pia, det er nu du skal træde i karakter og redde dit livsværk. 

Det var været sørgeligt at se på, at I ikke ville bruge jeres mandater, da I havde muligheden over for levebrødspolitikeren og pamperen Lars Løkkes sidste periode (forhåbentligt). 

Det er sørgelig at se på, hvordan jeres nedsmeltning begynder at ligne landsbytosserne fra Fremskridtspartiet.

Kære Dansk Folkeparti

Vi har brug for et stærkt Dansk Folkeparti i den borgerlige blok, så I, sammen med Nye Borgerlige, kan bekæmpe de radikale tendenser blandt de såkaldte andre “borgerlige” partier.

Vi har brug for et stærkt Dansk Folkeparti, der kan være med til at tage dansk suverænitet tilbage fra diverse konventioner og ikke mindst EU.

Vi har brug for et stærkt Dansk Folkeparti, der kan være med til at kæmpe for vores kultur og danske værdier.

Islam er Islam

Vi har brug for et stærkt Dansk Folkeparti, der kan være med til at beskytte danskerne og Danmark for den største trussel mod vores demokrati og frihed, den middelalderlige krigeriske og farlige ideologi, Islam.

Vi har brug for er stærkt Danmark, hvor det igen er tilladt at være stolt af at være dansker.

Dansk Folkeparti ønskes et godt årsmøde 2021, med håb om, at I får styr på ledelse, politik og fremtid.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende et debatindlæg her.

En del af disse temaer

Tema EU

Læs mere om disse partier

Dansk Folkeparti

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Pia Kjærsgaard

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Kristian Thulesen Dahl

Mette Frederiksen - Socialdemokratiet

Mette Frederiksen

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.