Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

En svag borgerlig opposition – Leder

Spørgetimen i Folketinget viste igen en svag opposition. En svag opposition der ikke greb chancen. De er medskyldige i bananrepublikken Danmark
En svag borgerlig opposition - Leder
Spørgetimen i Folketingsalen om tirsdagen giver både støttepartier og opposition mulighed for at stille statsministeren spørgsmål. Emnet bestemmer de enkelte partiledere selv, statsministeren er forpligtet til at svare.

Det er næsten en skam, at spørgerne selv må bestemme, for ved gårdagens spørgetime svigtede de borgerlige partileder totalt.

Mink og sms'er var væk

Ikke et eneste spørgsmål kom der til danmarkshistoriens største politiske skandale fra de borgerlige partiledere.
Ikke et eneste spørgsmål blev der stillet til Mette Frederiksens mange løgne i sms- og minkskandalen.
Igen svigtede Søren Pape, Jakob Ellemann, Alex Vanopslagh og mest overraskende også Kristian Thulesen Dahl (han er vel fungerende formand?) og Pernille Vermund.

Kort tid efter at Mette Frederiksen’s arrogance, løgne og magtbegær endnu engang var blevet afsløret i et samråd om sms-sletningen, så undlod de borgerlige altså at følge op, undlod de borgerlige at gå til angreb på Mette Frederiksen.

Blå blok undlod at stikke kniven helt der ind, ind hvor det gør ondt.

Hidsige og arrogante Mette

En Mette Frederiksen der ellers tydeligt under spørgetimen viste, at hun er nem at få slået ud af fatning, nem at få til at hidse sig op. Det skete da Søren Pape stillede spørgsmål om Arne pensionen.
Her hidsede statsministeren sig så meget op, at hun skældte og råbte uden for mikrofonen, så Folketingets formand måtte bede partnerne om at dæmpe sig.
Det er skræmmende, ikke bare for det blå Danmark, men for selve det danske demokrati, at vi har så svag en borgerlig blok.
En svag borgerlig blok, der ikke forstår at udnytte deres muligheder, der ikke forstår at slå til, når chancen byder sig.

Svage borgerlige

Det er jo desværre ikke første gang vi har set denne form for naivitet fra de borgerlige partier og partiledere.

Senest så vi det, da Venstres formand Jakob Ellemann pludselig rejste med Mette Frederiksen ned til de varme lande.

Det skete igen midt i danmarkshistoriens største politiske skandale, hvor Mette Frederiksen gang på gang har vist, at hun ikke forstår demokratiets og retsstatens spilleregler.
Jakob Ellemann valgte, helt frivilligt, at lade sig misbruge som en skødehund af statsminister Mette Frederiksen, i stedet for at skabe den afstand til hende, han burde.

Magten

Også da Folketingets epidemiudvalg igen klassificerede Corona som samfundskritisk sygdom, hoppede mangle af de borgerlige partier med på vognen og agerede skødehunde for Mette Frederiksen.

Man gav igen Mette Frederiksen og hendes regering den magt, som Socialdemokratiet gang på gang har misbrugt under COVID-19 til lovbrud, trusler, løgne og coverups.

Skødehunde og marionetdukker

Et er at regeringens støttepartier agerer skødehunde, noget andet er at de borgerlige partier også svigter.
Med Søren Pape, Jakob Ellemann, Alex Vanopslagh, Kristian Thulesen Dahl og Pernille Vermund i spidsen er blå blok desværre med til at bakke op om Bananrepublikken Danmark.
I morgen torsdag er det endelig dronningen af spin og løgne, statsminister Mette Frederiksens, tur til at svare på spørgsmål i minkkommissionen.

Mandlige kønsorganer

Man må håbe at udspørgerne i kommissionen har lidt flere mandelige kønsorganer at gøre godt med end den borgerlige opposition, ellers slipper Mette Frederiksen, regeringen og Socialdemokratiet igen.

Det er nu der skal kæmpes for grundlov, retsstat og demokrati. Ikke om 2 år.

Hvis man er borgerlig, en borgerlig der vil Danmark, så må man også se indad og kritisere blå blok. Ellers får vi aldrig ansvaret igen.

Hele spørgetimen kan ses her.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.