DEBATINDLÆG

Grundlovsdag 2022: Mette Frederiksen ødelægger demokratiet

På dagen hvor vi fejrer grundstammen i vores demokrati, grundloven, må man desværre konstatere, at Mette Frederiksen ødelægger demokratiet.
Grundlovsdag 2022 Mette Frederiksen ødelægger demokratiet V2

Lad os starte med at slå en ting fast: Den socialdemokratiske regering, med statsminister Mette Frederiksen i spidsen, har begået grundlovsbrud. Det har regeringen endda selv indrømmet. Og skal man tro et vidne i minkkommissionen, så var det Mette Frederiksen, der tog den endelige beslutning.

Så på dagen hvor vi burde fejre vores grundlov, må vi altså se vores grundlov blive svigtet. Svigtet ved at Danmark forsat ledes af en socialdemokratisk statsminister, der har brudt grundloven.

Men statsministeren er ikke den eneste, der har svigtet den grundlov, som hun selv og alle folketingets medlemmer har skrevet under på. Det samme har de partier, der holder hende ved magten. Mai Villadsen fra Enhedslisten, Pia Olsen Dyhr fra Socialistisk Folkeparti og Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre er lige så skyldige i at svigte vores grundlov, som Mette Frederiksen og hendes partisoldater.

Ud over grundlovsbrud i forbindelse med mink-skandalen, så har statsministeren og hendes mange ministre utallige skandaler i rygsækken. Alle skandaler der er et angreb på vores demokrati.

Skandaler er angreb på demokratiet

Vi har en regering, der, via politiske embedsmænd, forsøger at slette beviser for at forpurre en kommisions undersøgelse af selvsamme regering. Det lyder som en sydamerikansk bananrepublik, men foregår altså i Danmark.

Vi har en socialdemokratisk statsminister, der flere gange er fanget i at lyve over for både Folketinget og ikke mindst danskerne. Blandt andet påstod Mette Frederiksen, at det var myndighederne, der anbefalede nedlukningen i foråret 2020 i forbindelse med covid-19. Hvilket en rapport afslørede som en løgn.

Og så er der hele skandalen omkring forsvarets efterretningstjeneste (FE), hvor regeringen har forsøgt at lukke munden på en politisk modstander, Claus Hjort Frederiksen, ved at få ham anklaget for landsforræderi og læk af hemmelige oplysninger.

Den socialdemokratiske regering har ingen problemer med at misbruge embedsmænd og offentlige myndigheder til at lave propaganda for socialdemokratiet. Det så vi også under folkeafstemingen om EU forsvarforbeholdet, hvor regeringen misbrugte EU-repræsentation til at føre kampagnen for ja-siden.

Statsminister Mette Frederiksen, Regeringen og Socialdemokratiet har gennem 3 år vist, at de ingen respekt har for det danske demokrati. Mette Frederiksen forsøg på at omdanne Danmark til en bananrepublik skal stoppes.

Men desværre ser det ud til, at ingen har modet, evnerne eller viljen til at sætte en stopper for Mette Frederiksen og Socialdemokratiets angreb på det danske demokrati. Hverken støttepartierne, oppositionen eller medierne.

Regeringen må gå rundt og skraldgrine over deres held. Som socialdemokratisk minister må man jo efterhånden tro, at loven ikke gælder for socialdemokrater.

For regeringen kan slippe af sted med alt åbenbart. Det bliver spændende at se, om støttepartierne også holder hånden over Mette Frederiksen og hendes regering, når minkkommisionen kommer med dens redegørelse. 

Desværre tror vi her på Danmarks Fremtid, at Mette Frederiksen slipper for en tur i rigsretten. Noget tyder på, at hun vil bestikke hendes støttepartier ved blandt andet at give dem plads i regeringen.

At politikere overhovedet kan tænke på at gå i regering med en statsminister, Mette Frederiksen, der sammen med resten af regeringen har begået grundlovsbrud, er et angreb på den grundlov, vi i dag fejrer.

Muligheden for at få en ministerpost er åbenbart noget der overtrumfer overholdelsen af den danske grundlov.

Mediernes svigt

Det ville have klædt grundlovsdag, hvis samtlige danske medier havde haft den samme forside med overskriften “Gå af Mette”. Men desværre har medierne nu gennem 3 år svigtet. 

Ikke en eneste gang har medierne forlangt statsminister Mette Frederiksens afgang. På trods af grundlovsbrud, løgne, trusler, pamperi, vennetjenester, bestikkelse og magtmisbrug.

Selv om grundlovsdag skulle være en festdag ender den i stedet ud med at være en form for begravelse for vores demokrati.

Mette Frederiksen skal fravælges, demokratiet tilvælges.

#GåAfMette

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.