Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

Mord på babyer og terror i Israel

Børn er blevet dræbt i Israel af islams terror. Fakta som venstrefløjen nu forsøger at afspore i en debat om halshugning af babyer
Halshugninger af babyer i Israel - terror - Hamas - Israel

Det er fakta, at efter weekendens terror mod Israel, begået I Allahs navn, så er flere end 1000 israelere blevet myrdet, utallige kvinder er blevet voldtaget, 250 festglade unge mennesker er blevet massakreret og små babyer og børn er blevet dræbt og bortført af palæstinensere.

Se dokumention, billedebevis, på grusomhederne her.

Men det er dokumenteret fakta, som tilbedere af islam og venstrefløjen, heriblandt mange journalister, har utroligt svært ved at forholde sig til og acceptere. Det er på tide, at de lærer, at man ikke sætter et ‘men’ efter terror, at man ikke kalder terror forståeligt eller naturligt.

Lige nu kører der på sociale medier og i de traditionelle medier et afskyligt forsøg på at afspore den grusomme sandhed, nemlig at utallige børn og babyer er fundet massakreret. Massakreret af palæstinensere der ønsker det israelske folk, jøderne, udryddet fra jordens overflade.

Mange af disse uskyldige små liv kan man overhovedet ikke genkende. Enten fordi de næsten kun er aske eller også fordi deres hoveder er ukendelige eller decideret væk.

Halshuggede babyer

Debatten går på, om de israelske babyer er halshugget elller ej. Det er en pseudodebat der kun har et formål, at afspore debatten om islams terror. En terror som både Hamas og det palæstinestiske selvstyre er enige om. Altså hovedparten af det palæstinensiske folk.

Det er fuldstændig ligegyldigt om babyer og børns hoveder er væk på grund af et sværd, en kugle, en bombe eller andre former for afskyligheder, som islams terror kan finde på. Babyer og børn er blevet myrdet. Punktum.

Journalister og resten af venstrefløjen skulle tvinges til at stille sig op over for de myrdedede babyers og børns forældre, hvis forældrene da ikke også er blevet myrdet og massakreret, og spørge, om babyerne og børnene er blevet halshugget eller ‘bare’ fået skudt eller bombet hovedet af.

Flere journalister deltager altså i den her afskyelige afsporing. Vel vidende at deres egen arbejdsplads ligger inde med grusomme billeder og videoer af babyer uden hoveder / kun med rester tilbage. De har sikkert selv set dem. Ganske belejligt vil medierne ikke vise disse grusomme billeder og videoer. 

Danskerne må ikke få islams terror at se

Måske det var på tide at vise virkeligheden. Måske det var på tide at vise, hvordan islams terror ser ud. Så kan det være, at de danskere, der sidder trygt hjemme i deres varme stuer foran flimmerkassen og kalder Israel for apartheidstyre, vågner op.

Desværre tror jeg det ikke, fordi danskerne i årtier er blevet indoktrineret, gennem statens opdragelsescentraler og de skatteyderstøttede medier, til at tro på, at det er Israel, der er terroristerne og palæstinenserne der er de stakkels uskyldige ofre.

Debatten om halshugninger eller ej er kvalmende, skammeligt, umenneskeligt og en hån mod det israelske folk, ikke mindst de mange efterladte efter islams terror.

Føj for den lede, hvor jeg skammer mig over mine medmennesker.

Opdatering

12. oktober 2023 kl. 17.00: Jerusalem Post og andre internationale anerkendte seriøse medier skriver nu, at man kan bekræfte, baseret på verificerede billeder af ligene, at rapporterne om babyer, der er blevet brændt og halshugget i islams angreb på kibbutzen Kfar Aza, er korrekte.

Info: Til jer med ‘jamen Israel dræber også børn’: hvis man ikke kan se forskel på bevidst massemord og terror kontra et lands forsvar, der ulykkelig nok ikke kan undgå at medføre civile ofre, fordi civile lader sig misbruge som skjolde, så er man terroristernes naive marionetdukke. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.