Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
DEBATINDLÆG

Mettes nye skødehund: Jakob Ellemann er dead man walking

Jakob Ellemann og Venstre lader sig lokke af et par hundekiks fra Mette Frederiksen. Dermed legitimerer partiet grundlovsbrud og magtmisbrug.
Jakob Ellemann er dead man walking - regering - Mette Frederiksen - Socialdemokratiet - Venstre - valget er dit - Folketingsvalg 2022 v2
Før valget lovede Jakob Ellemann og Venstre deres borgerlige / liberale vælgere, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet skulle stå til ansvar for de mange skandaler. Skandaler der blandt drejede sig om angreb på grundloven, retsstaten og demokratiet. En advokatundersøgelse af Mette Frederiksens ansvar i minkskandalen var et ultimativt krav. Det såkaldte borgerlige liberale parti lovede også, at man aldrig ville gå i regering med Mette Frederiksen.
Her kun lidt over en måned efter valget, et valg som rød blok sådan set tabte på stemmer, er Jakob Elleman så ved at begrave tilliden til ikke bare politikere generelt, men hele det danske demokrati. Venstre sidder nu og forhandler regering med den kvinde, som for længst skulle være stillet for en rigsret, Socialdemokratiske Mette Frederiksen. Og det ultimative krav om en advokatundersøgelse er nu sat til salg for ministerbiler og ministerløn.
For Jakob Elleman og Venstre er ministerbiler og ministerløn mere vigtigt end begreber som integritet, grundlov, retsstat og ikke mindst demokrati. Jakob Ellemann er blevet skødehunden, der med ført hånd af Mette Frederiksen, er ved at splitte Danmark og danskerne.

Jakob Ellemann sælger ud af retsstaten og demokratiet

Et er, at Venstre begår et af dansk politisk største løftebrud og vælgerbedrag. Det er næsten, hvad man kan forvente af radikaliserede typer som Jakob Ellemann. Det burde alle have forudset før valget. Det kan naive vælgere takke sig selv for.
Det største problem. og mest skandaløse i hele situationen. er dog, at Jakob Ellemann vælger at se bort fra en advokatundersøgelse. At han og Venstre har valgt at droppe det som et ultimativt krav. Dermed legitimerer Jakob Ellemann og Venstre ikke bare grundlovsbrud og angreb på retsstaten, men også vildledninger, løgne, svindel, politisk forfølgelse og generelt magtmisbrug.
Jakob Ellemann vælger fuldt bevidst at legimiterer Mette Frederiksen. En kvinde han for ganske få måneder siden udtalte om, at han ikke havde tillid til. Men kan Ellemann dufte læderet i en ministerbil, så får han pludselig tillid til stifteren af bananrepublikken Danmark, Mette Frederiksen.
At Jakob Ellemann med al sandsynlighed vælger at gå i regering med Socialdemokratiet, partiet der valgte at pudse efterretningstjenesten på Venstres nestor Claus Hjort Frederiksen, udelukkende fordi han var kritisk mod netop regeringen, siger alt om det udsalg det tidligere borgerlige / liberale parti har gang i.
Jakob Ellemann og Venstre påstår, at en midterregering vil samle. Det kunne de måske have ret i på et helt andet tidspunkt i den politiske  danmarkshistorie. Men situationen er, at valget blev udskrevet på baggrund af grundlovsbrud, vildledninger, ulovlige instrukser og magtmisbrug.
Så er det ikke tidspunktet, at man skal begynde at søge samarbejde, endda gå i regering, med den person og det parti, som står bag angrebet på retsstaten og demokratiet. Så er det netop tidspunktet, man skal stå fast, vise sin integritet, at man står vagt om det danske demokrati.

Venstre er blevet radikaliseret

Venstre vil fremover fremstå som Radikale Venstre, et parti ingen tør stole på, som ingen vil forhandle med og slet ikke gå i regering med. Ellemann har fra dag et forsøgt at radikalisere Venstre. Den eneste plan han sådan set er lykkedes med.
Da Mette Frederiksen var færdig med at bruge sine tre skødehunde Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen, smed hun dem ud af hundekurven.
Nu er det så Jakob Ellemann, der frivilligt lader sig lokke af et par hundekiks. Vuf vuf sagde Venstre og gør sig klar til at blive aflivet i samme sekund, som Mette Frederiksen ikke længere har brug for sine nye skødehunde.
Jakob Ellemann Jensen og Venstre har frivilligt lade sig fængsle på den politiske dødsgang. Jakob Ellemann har frivilligt valgt at være en politisk dead man walking.
Man kan bare se på, hvordan det gik Dansk Folkeparti og Kristian Thulesen Dahl, da de valgte at gå i seng med Mette Frederiksen og legimiterer Socialdemokratiets vælgerbedrag af en såkaldt stram migrantpolitik. Det kostede Kristian Thulesen Dahl den politiske karriere og næsten partiet livet.
Det er tydeligt, at Venstre og Jakob Ellemann har glemt alt om minkavlerne og deres familier. Glemt alt om retsstaten Det er på tide, at danskerne glemmer alt om skødehunden Elleman og hans radikaliserede parti, Venstre.
Politikerne hyler konstant op om den hårde tone fra mange vælgere. De folkevalgte forstår ikke, at politikerleden konstant forøges, at vælgerne ikke længere har tiltro til politikerne.
Hvis politikerne ikke vågner op, begynder at behandle vælgerne og demokratiet med respekt, så vil vi i løbet af ganske få måneder få tilstande som vi har set i USA, hvor ekstremisterne, de yderliggående fløje, ikke bare verbalt, men også fysisk, vil gå til angreb på selve demokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.