Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

Venstrefløjens ekstremisme: juridisk kønsskifte ned til 0 år

Venstrefløjens politisk korrekte ekstremisme og indoktrinering skal nu gå ud over børn helt ned til 0 år. Juridisk kønsskifte nærmer sig mishandling.
Socialdemokratiet ønsker juridisk kønsskifte til børn ned til 0 år - Venstrefløjens ekstremisme

Regeringen, og dermed Socialdemokratiet, vil nu give 0-årige lov til juridisk kønsskifte. Det er en forsættelse af den ekstremistiske indoktrinering fra venstrefløjen som vi sidst har set i forbindelse med debatten om normstormerne.

Hvad tænker venstrefløjen dog på?! Lad nu børn være børn, lad dem selv finde ud af livet, finde ud af hvem de er, inden I ødelægger Danmarks fremtid med jeres politiske korrekte ekstremisme, vrøvl og indoktrinering.

Et barn på 0 år ved ikke hvem og hvad det er. Et barn på 0 år har ingen som helst forståelse af begrebet køn og seksualitet. Børn på den alder tror på fantasivenner, tror på påskeharen og julemanden.

Tror regeringen og dens støttere, at et barn på 0 år kan bede sine forældre om at få juridisk kønsskifte, fordi barnet føler sig som et andet køn?

Hvis forældre til et barn på 0 år beder om juridisk kønsskifte, så er det forældrenes ønske, ikke barnets. Så er det indoktrinering og overgreb.

Når venstrefløjen og visse forældre på den måde laver overgreb på børn, så burde man måske overveje at kigge forældrene efter i sømmene, tænke mere på barnets tarv end på at lave et politisk statement.

Staten er forpligtet til at gribe ind, når forældre begår overgreb på deres børn. Og det er et overgreb på barnet, når man presser det ind i en ekstremistisk tankegang om køn og seksualitet allerede som 0 årig.

Mennesker må have den seksualitet, de nu har. Mennesker må være sammen med det køn, de nu vil. Men det skal på inden måde dikteres af en ekstremistisk venstrefløj med Mette Frederiksen og Socialdemokratiet i spidsen.

Nogen vil så komme med det argument, at man ikke på den ene side kan mene, at staten skal stoppe indoktrinering (normstormerne) i Folkeskolen, og så på den anden side forlange, at staten skal bestemme over forældrene (minimumsalder for juridisk kønsskifte). Jo det kan man, for i begge tilfælde handler det om barnets tarv. Barnet skal altid komme i første række.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.