Centrum-venstre er bange for Støjberg, derfor rigsret – Leder

Centrum-venstre og "radikaliserede" "borgerlige" har nu stemt for, at Støjberg skal for en rigsret. Beslutningen afslører kun dem, der stemte for.
Centrum-venstre er bange for Støjberg, derfor rigsret – Leder
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Man kan sige og mene meget om Inger Støjberg. Og det gør mange. Og alle har stort set en holdning til om den tidligere formand for Venstre skal for en rigsret eller ej.

Og det er netop problemet.

Støjberg er djævlen selv

Mange ser nemlig Venstre Profilen som kvinden, der har har skabt alt ondt i verden. Ser hende som legemliggørelsen af djævlen

De ser ikke på praksis, på fortilfælde, på fakta.

Fakta er, hvis man ser på tilsvarende sager med rod og usandheder, at alle andre end Støjberg havde fået en kæmpe velfortjent næse.

Tag f.eks. den socialdemokratiske nødløgner Morten Bødskov der bevist løj for Folketinget. Han fik ikke en rigsret. Han fik en stilling som skatteminister i Mette Frederiksen’s regering.

Hvorfor så denne forskelsbehandling? Fordi Støjberg er Støjberg. Fordi hun ikke lige har en gennemsnitlig politisk korrekt holdning.

Støjberg er en af de få politikere, der siger, hvad hun mener. Hun er endnu ikke bukket under for den politiske korrekte censur, for krænkelseskulturen.

Hun skubber ikke fakta ind under gulvtæppet. Hun vil debattere fakta. Også selv om fakta afslører årtiers svigt af Danmark.

Det kan centrum-venstre ikke lide, og derfor har de sat sig som mål, at få udryddet Støjberg. På den ene eller den anden måde.

Rigsret kun for de udvalgte

Loven skal overholdes, loven skal være lige for alle. Men det er den ikke.

Mange af de samme partier, der ønsker en rigsret mod Støjberg, holder hånden over statsminister Mette Frederiksen, og hendes ministre, der fuld dokumenteret har givet en direkte ulovlig ordre, brudt grundloven.

Mette Frederiksen der bevist har overtrådt grundloven. Modsat Inger Støjberg der ikke har givet en direkte ulovlig ordre.

Danmark minder om en bananrepublik, og politikerleden bare vokser og vokser.

Det er sådan noget her, der skaber frustrationer og ekstremisme.

Barnebrude

Når det drejer sig om selve sagen, er det naivt at tro, at partshøringer vil få en ung pige, der er hjernevasket, til at afsløre hendes “ægtemand”.

Man må forlange, at alle “par”, hvor pigen har en bestemt alder, adskilles, indtil man har fået afklaret forholdene.

Når det drejer sig om børn og overgreb, må man hellere være aktiv end passiv.

Man må også se på, hvornår giftermålet er indgået. Kan godt være ægteskabet er “lovlig”, når de ankommer, men sådan en forbrydelse skal man ikke slippe godt fra.

Børn må altid komme først. Også før konventioner og bureaukrati.

Lav loven om.

En del af disse temaer

Tema Støjbergs Rigsret
Tema Mink

Læs mere om disse partier

Venstre
Socialdemokratiet

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Morten Bødskov

Inger Støjberg - Venstre - Danmarks Fremtid

Inger Støjberg

Mette Frederiksen - Socialdemokratiet

Mette Frederiksen

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den