Danmarks Fremtid
47,5%
DEBATINDLÆG

Kære dansker: du belønner lovbrud, løgn, svindel og magtmisbrug

Kære dansker. Dette er til dig, der har planer om at stemme på Mette Frederiksen, Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen, Mai Villadsen eller Lars Løkke
Kære dansker du belønner lovbrud, løgn, svindel og magtmisbrug - Mette Frederiksen - Demokrati - Retsstat - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Kære dansker. Jeg skriver direkte til dig, fordi jeg vil bede dig, tigger dig nærmest, at tænke dig godt om, før du sætter dit kryds ved det kommende folketingsvalg. Valget handler ikke om samarbejde, som Socialdemokratiet og Mette Frederiksen ellers påstår. Valget handler om den danske retsstat og det danske demokrati.
Kære dansker. Vi skal have det mest grundlæggende, retsstaten og demokratiet på plads, før vi kan debattere fremtiden. For så længe danskerne ikke har tillid til systemet, til dem der har magten, vil danskerne heller ikke have tillid de politiske planer og ønsker, politikerne fremlægger. For hvorfor skal danskerne overholde loven, vores grundlov, når Mette Frederiksen og kumpaner ikke gør det?
Kære dansker. Når jeg her til morgen kan læse, at et stort flertal af danskerne, procentssatsen stiger faktisk, foretrækker, at Mette Frederiksen bliver på posten som Danmarks statsminister, så får jeg kuldegysninger. Ja jeg bliver faktisk decideret ked af det på vores demokratis vegne.
Kære dansker. Hvis du beslutter dig for at give Mette Frederiksen fire år mere som statsminister, så belønner du rent faktisk flere tilfælde af lovbrud, ja du belønner overtrædelse af den grundlov, som er selve fundamentet i vores demokrati og retsstat.
Kære dansker. Minkkommissionens rapport var ganske klar i dens hårde kritik af ikke bare Mette Frederiksen, Barbara Bertelsen men hele den Socialdemokratiske regering. Det ER blevet begået grundlovsbrud. Folketinget og alle danskere ER blevet vildledt flere gange af Mette Frederiksen.

Kommissionen har herved ikke foretaget en vurdering af, om der foreligger grov uagtsomhed

Kære dansker. Lad dig ikke narre. Selv om Socialdemokratiet og dens støttepartier fylder dig med løgn, så har minkkommissionen ikke vurderet om Mette Frederiksen og kumpaner kan retsforfølgelses, om der er udvist grov uagtsomhed. For det måtte minkkommissionen tilfældigvis ikke. Minkskandalen er ikke afsluttet. Uanset hvad rød blok påstår.
Kære dansker. Mette Frederiksen og flere af hendes ministre fik information om, at nedslagtningen af minkavlernes livsværk var ulovlig. De valgte bare ikke at læse informationen. Som helt almindelige borgere i kongeriget Danmark, kan vi ikke undskylde os med, at vi ikke lige fik læst loven, før vi begik lovovertrædelser.
Kære dansker. Hvis du vælger at stemme på Socialdemokratiet, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre, så slipper Mette Frederiksen fuldstændig uden konsekvenser. For det er netop disse partier, der ikke vil have en uvildig advokatundersøgelse, der en gang for alle kan afklare, om Mette Frederiksen skal for en rigsret. Hvorfor vil de røde partier ikke have en advokatundersøgelse, der ville sætte en stopper for sagen? Hvad er det, de skjuler?
Kære dansker. Stemmer du på et af støttepartierne, så stemmer du på partier, der er fuldstændig ligeglade med retsstaten og demokratiet. Partier der konstant kravler op i skødet hos Mette Frederiksen. Partier som SF, der gerne forsvarer sletning af sms’er. Partier som Enhedslisten, der dækker over svindel. Og partier som Radikale Venstre, der ganske enkelt tror, at vælgerne er dumme.
Kære dansker. Lad dig ikke narre af, at Enhedslisten, Socialstisk Folkeparti, Radikale Venstre og også Socialdemokratiet, da de blev presset til det, nu bakker op om endnu en kommissionsundersøgelse af en af regeringens andre skandaler, nemlig FE-skandalen. Det er ren syltekrukke. For når den nye kommission en gang kommer med deres rapport, kan partierne bare vælge at ignorere den, som de gjorde med minkkommissionens rapport. Man kan vælge at stemme imod en advokatundersøgelse. Vælge igen at stemme imod en rigsret.
Kære dansker. Hvis du vælger at. belønne Mette Frederiksen med 4 år mere, så vælger du at belønne forfølgelse af politiske modstandere. For det er lige præcis det FE-skandalen handler om. Både den tidligere chef for forsvarets efterretningstjeneste, Lars Findsen, og Venstres mangeårige folketingsmedlem og minister, Claus Hjort Frederiksen, risikerer fængselsstraf, fordi de valgte at sætte sig op mod Mette Frederiksen og Socialdemokratiets magtbegær, løgne og lovbrud.
Kære dansker. Hvis du beslutter dig for at give Mette Frederiksen og hendes støttepartier 4 år mere i spidsen for Danmark, så vælger du at belønne svindel og misbrug af danskernes skattemidler. For ikke alene har fødevareminister Rasmus Prehn svindlet med danskernes skattemidler. Skattemidler som blandt andet er blevet brugt på intime middage med kvindelige journalister. Støttepartierne har valgt at vende ryggen til og acceptere det.
Kære dansker. Når du fortsat vælger at stemme på et af de partier, som står bag flere af de største demokratiske politiske skandaler i danmarkshistorien, så er fejlen ikke din. Du er simpelthen ikke blevet informeret godt nok.
Kære dansker. Journalister og medier har svigtet deres position som den fjerde statsmagt. De har ikke evnet at forklare dig de mange skandaler, så du kan tage en fornuftig beslutning baseret på fakta. De har i stedet fokuseret på at belønne spin frem for at forsvare retsstaten og demokratiet.
Kære dansker. Hvis du stemmer på Mette Frederiksen, Socialdemokratiet eller et af de tre støttepartier, så har folkeskolen svigtet dig. Svigtet at undervise dig i pensum, nemlig den demokratiske forståelse.
Folkeskolen har svigtet - demokrati - Valget er dit - Folketingsvalg 2022

Kære dansker. En stemme på en politiker eller et parti fra rød blok er en stemme på fire år mere med lovbrud, løgn, svindel og magtmisbrug. En stemme på en rød politiker eller et rødt parti er en stemme på fire år mere med Socialdemokratiet og Mette Frederiksen. Mener du virkelig at den danske reststat og det danske demokrati fortjener dette?

Kære dansker. Kæmp for det danske demokrati. Kæmp for reststaten. Det gør du ved at stemme på et borgerligt parti. Men ikke alle partier, der giver sig ud for at være borgerlige, er borgerlige. For eksempel kan en stemme på Lars Løkke Rasmussens nye beskæftigelsesprojekt, Moderaterne, være en direkte stemme på 4 år mere med Mette Frederiksen.
Kære dansker. Stem på et af de rigtige borgerlige partier. Om det er det ene eller det andet parti, er sådan set fuldstændig ligegyldigt. Vi skal have en borgerlig regering. Men det er nok ikke den store overraskelse, at vi anbefaler partier, der ikke roder rundt inde omkring midten. Stem på et borgerligt parti, der vil Danmark. Et borgerligt parti, der sætter danskernes sikkerhed og fremtid før internationale forældede konventioner og organisationer.
Kære dansker. Jeg påstår ikke, at de borgerlige partier og borgerlige politikere ikke har haft deres sager. Jeg påstår ikke, at de ikke også har kæmpet med ulovligheder. Men til forskel for Mette Frederiksen og kumpaner, så har det faktisk fået konsekvenser. Seneste bevis er Inger Støjberg’s dom i rigsretten.
Kære dansker. I en retsstat er der lighed for loven. I en retsstat er det ikke partifarve, der afgør om man bliver stillet til ansvar for overtrædelser af loven. Det kaldes en bananrepublik. Vil du virkelig smide din stemme på Bananrepublikken Danmark?
Kære dansker. Valget er dit. Når du sætter dit kryds til det kommende folketingsvalg, så står du med ansvaret for det danske demokrati. På den ene side Mette Frederiksen, Sofie Carsten Nielsen, Mai Villadsen og Pia Olsen Dyhr. På den anden side vores grundlov, retsstat  og demokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.