Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

Nej til ophævelse af forsvarsforbehold

Ja siden benytter sig af ukrainernes lidelser til at få mere EU indført. Mere NATO, ikke mere EU, sikrer Danmarks og Europas forsvar.
Afstemning om forsvarsforbehold er udnyttelse af situationen i Ukraine - Leder v2

Danmarks Fremtid mener: statsminister Mette Frederiksen har her til aften meldt ud, at danskerne skal til afstemning om afskaffelse af det danske forsvarsforbehold.

Det er en skammelig udnyttelse af ukrainernes lidelser.

Ja-siden forsøger igen at få mere EU indført af bagvejen. Man udnytter Putins kujonagtige angreb på ukrainerne til at lave propaganda for mere EU.

I situationer som disse har vi ikke brug for mere bureaukrati, mere langsommelighed fra EU.

EU har gang på gang vist, at man ikke kan agere hurtigt og effektivt i kriser. Også i denne krise, selv om man forsøger at sælge en anden virkelighed.

Medierne er allerede i gang med at føre en ukritisk propaganda kampagne for ja-siden. Noget vi har set ved samtlige EU afstemninger. Det er et angreb på demokratiet.

Forsvarsforbeholdet har intet med Ukraine at gøre

Ja-siden forsøger sig med argumentet om, at når ukrainerne vil med i EU, så er det argument i sig selv for at stemme ja til afskaffelse af EU forbeholdet.

Men den kommende afstemning er ikke en afstemning om medlemsskab af EU. Det er en afstemning om mere EU. Der er en kæmpe forskel.

Ukrainerne står lige nu i en presset situation på grund af Putins krigsforbrydelser. De bliver nærmest tvunget til at søge om optagelse i EU. Det er vel ikke sådan man ønsker nye medlemmer skal ind i EU på?

Afstemningen har intet at gøre med forsvaret af Danmark. Lad være med at falde for det argument.

NATO er og bliver vores forsvar. Ikke EU.

Lev op til vores forpligtigelser hos NATO i stedet.

Der skal lyde ros til de ansvarlige partier for endelig at sætte flere penge af til det danske forsvar. Det er på tide.

Løgnen om en EU hær

Tilhængerne af afskaffelse af forsvarsforbeholdet er allerede i gang med at manipulere med fakta og sandheden, nogle vil kalde det at lyve. F.eks. påstår man, at der ikke er tale om en decideret EU hær, at det aldrig har været på tale.

Det tager kun 5 sekunder at afsløre deres mange løgne, også i debatten om en EU hær. Bl.a. har spørgsmålet om en EU-hær flere gange været på dagsordenen.

Stem nej den 1. juni 2022 til ophævelse af EU forsvarsforbeholdet.

Stem ja til Danmarks sikkerhed.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.