DEBATINDLÆG

Rigsretten afgørelse: Danmarks barnebrude

Om centrum-venstre eller såkaldte borgerlige vil det eller ej, så handlede rigsretten om barnebrude. Dette er et debatindlæg.
Rigsretten afgørelse - Danmark for barnebrude

Tidligere på ugen blev tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg idømt 60 dages fængsel, som følge af at have adskilt 20 asylpar, hvor aldersforskellen var lidt mere end Carsten og Janni Ree.

Vi lever i et land, hvor Grundloven siden 1849 har dannet rammer for det danske samfund, og som Inger Støjberg selv understreger i sin mærkesag: 

Ingen skal rokke ved det fundament af frihedsrettigheder, som Danmark er bygget på

Inger Støjberg
Ergo, børn skal ikke giftes væk til liderlige fætre og onkler. Er de måske begyndt at sælge brudekjoler i H&M´s børneafdeling eller hvad? Det er en ommer Danmark.
Zenia Stampe fra Radikale Venstre, skriver i et Facebook opslag således:

Men i virkeligheden handler det her jo slet ikke om Inger Støjberg. Det handler om vores demokrati og retsstat. Det handler om vores allermest grundlæggende institutioners integritet og værdighed.

Zenia Stampe, Radikale Venstre
Men siden hvornår blev det uværdigt at kæmpe for de danske værdier? Altså de rigtige værdier? De menneskelige værdier.
Det er det vi altid har gjort. I det mindste er jeg sikker på, at de mindreårige piger på asylcentrene sætter pris på Støjbergs handlinger og DET er værdigt.

Og til alle jer andre partier, som foragter at Inger Støjberg kan fortsætte sin politiske karriere i Folketinget. Flot! I har set jeres mulighed for at smide en stærk spiller ud af borgen, trist at man hellere går ned på menneskerettigheder end stemmer. 

Sig mig er dette det nyeste skud på stammen indenfor reality-tv? At Ellemann og resten af cirkusset dolker deres medkandidat i ryggen, fordi hun står stærkere til et kommende valg? Det minder mest af alt om Paradise Hotel lige inden finalen.
Hvad er det for et Danmark? Pludselig er alle uh så gode og læner sig op af et korrupt retssystem, som havde de aldrig tisset på en gynge i børnehaven. Bevar mig vel. Det er en sørgelig dag for dansk lovgivning, danske værdier og børnerettigheder.

Hvis et notat, der påvirker 20 asylpar koster 60 dages fængsel, gad vide om Mette Frederiksen så får livstid eller skal vi have indført dødsstraffen igen? 

Isoleret set har man som minister ansvar, men menneskerettigheder som fratager gamle mænd for at sove og gifte sig med mindreårige piger kan man som dansker ikke være uenige i. 

Grundloven er fra 1849, mon den i virkeligheden trænger til en modificering? For dette er i sandheden en hovedrystende skandale.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

Flere videoer med Støjberg