Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

Sikandar Siddique er farlig for demokratiet – Leder

Med Sikandar Siddique opbakning til militant ekstremisme viser han endnu engang hans foragt for demokratiet. Han er ikke værdig til Folketinget.
Sikandar Siddique er farlig for demokratiet - Leder

Frie Grønne’s Sikandar Siddique fortæller i dag til Berlingske, at han finder inspiration hos militante ekstremister, at han ser ser sit parti som en modstandbevægelse mod demokratiet i Danmark.

En modstandsbevægelse der skal føres an af migranter og indvandrere.
Han ønsker kort sagt at skabe en militant bevægelse, der skal agere femte kolonne i Danmark. Hans udtalelser taler for sig selv, men det gør tavsheden fra politikere og journalister desværre også.
Vi har bedt hans partifæller Uffe Elbæk og Susanne Zimmer, tage afstand, komme med en kommentar, men de har indtil videre ikke udtalt sig.

Uffe Elbæk har siden retweetet et tweet omkring andre ekstremister, men hans eget parti’s ekstremisme nægter han at forholde sig til.

Konservativ afstandtagen

Den eneste politiker, der indtil videre har vist respekt for det danske demokrati, er de konservatives Marcus Knuth. På Facebook skriver han bl.a. følgende:

I mine øjne har et politisk parti med den retorik intet at gøre i Folketinget.

Det vil klæde andre partier, andre politikere at komme med samme kontante afstandtagen.

En glidebane for demokratiet

Forestil jer en partileder fra blå blok begyndte at finde inspiration hos militante ekstremister, snakke om at oprette modstandsbevægelser.
Der ville med rette lyde et kæmpe ramaskrig fra blå OG røde partier, og samtlige medier ville rydde forsiden.

Nu er der dyb tavshed. En kæmpe demokratisk skandale. En glidebane for demokratiet i Danmark. Sikandar Siddique er en ekstremist, en antidemokrat, der er til fare for Danmarks sikkerhed.

Opildner til vold og angreb på demokratiet

Med hans snak om inspiration fra militante ekstremister opildner Siddique til angreb og vold. Han opildner til at ændre selve vores demokratiske samfund med voldlige metoder. Der skal desværre nok være typer på venstrefløjen, der vil bakke op om hans antidemokratiske tanker og udtalelser.
Det ville ikke undre os, hvis Enhedslisten kommer ud og bakker hans udtalelser op.

Ekstremisten Sikandar Siddique

Sikandar Siddique har tidligere haft kontakt til den islamistiske gruppe Hizb Ut Tahrir, noget han har fået overbevist pressen om ikke passer.

Han har også tidligere udtalt, at det største terrorangreb i verdenshistorien, angrebet på World Trade Center i USA, ikke var udført af islamisterne og terroristerne fra Al-Qaeda. Han fik også her overbevist pressen om, at han var blevet klogere, at det var en fejl.
Måske de danske efterretningstjenester skulle begynde at interessere sig lidt for ekstremisten Sikandar, der er forklædt som demokrat. Man må håbe de allerede er i gang, ellers svigter de igen deres arbejde.
Sikandar Siddique pakker som altid hans ekstremisme ind i en udvanding af racismebegrebet, påstår at indvandrere og migranter er fanget af racismens lænker. Dermed sikrer han sig, at journalisterne vil holde mikrofonen for ham, da det passer ind i centrum-venstre vinklingen.

Medierne svigter

Det er decideret pinligt, at opleve Berlingske og journalisten Hans Skovgaard Andersen udvise en sådan mangel på respekt for eget fag, for Danmark.

Det mindste avisen kunne have gjort var, at ledsage artiklen med en leder, der tog kraftig afstand.

Drejer sig ikke om hudfarve og etnicitet

Da vi begyndte at kommentere på Sikandar Siddique udtalelser, væltede det frem med racist- og nazistkortet fra venstrefløjen. Deres sædvanlige mangel på argumenter.
Det her drejer sig ikke om hudfarve, race eller etnicitet. Det drejer sig om en ideologi, om en ekstremist, der er til fare for det danske demokrati. Vi havde haft samme holdning til udtalelserne var de kommet fra en blegfed kridhvid ekstremist.

Danmarks Fremtid mener: Sikandar Siddique er ikke værdig til Folketinget. Samtlige partier og politikere i det danske demokrati burde tage afstand fra ekstremisten Sikandar Siddique. Det samme burde hans partifæller.

Tavshed er at se til, mens vores demokrati angribes af ekstremister.

Kom med din holdnung til denne leder ved at deltage i debatten på Facebook eller Twitter.

Du kan også deltage i debatten ved at indsende dit eget debatindlæg her.