Danmarks Fremtid
47,5%
DEBATINDLÆG

Skal Mette og venner belønnes for lovbrud og svindel?

En læser af Danmarks Fremtid forstår ikke, at omkring 50 procent af danskerne bakker op om fire år mere med lovbrud og svindel.
Skal Mette og venner belønnes for lovbrud og svindel? - debatindlæg - valget er dit - Folketingsvalg 2022

Onsdag udskrev Mette Frederiksen så endelig det valg, som vi er mange, der har gået og ventet på, siden Socialdemokratiet fik magten for lidt over 3 år siden.

På de tre år har vi været vidner til, hvordan vores eller stærke demokrati er blevet forvandlet til noget, der ligner en sydamerikansk bananrepublik, takket været den socialdemokratiske regerings angreb på både retsstat og demokrati. 

Til min overraskelse og desperation ser det ud til i meningsmålingerne, at danskerne rent faktisk godt kan finde på at belønne Mette Frederiksen og Socialdemokratiet med fire år mere i spidsen for Danmark.

Kan det virkelig passe, at danskerne har tænkt sig, at belønne Mette Frederiksen og hendes socialdemokratiske ministre som Rasmus Prehn for deres utallige lovbrud, deres mange løgne og ikke mindst deres svindel med skatteydernes penge?

Kan det virkelig passe, at danskerne har tænkt sig, at belønne Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre for at bakke ubetinget op om Mette Frederiksens skandaløse regering?

Skal Mai Villadsen (EL), Pia Olsen Dyhr (SF) og Sofie Carsten (RV) have udleveret nøgle til ministerbiler, som tak for deres manglende respekt over for reststaten og demokratiet?

Hvis det lykkedes for Mette Frederiksen og støttepartierne at genvinde magten, så må vi som danskere erkende, at folkeskolen har fejlet totalt. Så må vi acceptere, at det danske demokrati med lethed kan forvandles til en bananrepublik.

God valgkamp.