Danmarks Fremtid
DEBATINDLÆG

Folketingsvalg 2022: demokrati eller Mette

Skal vi have fire år mere med Mette Frederiksen og Socialdemokratiets foragt over for retsstaten og demokratiet? Valget er dit. Din stemme tæller.
demokrati eller Mette Frederiksen - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Når Mette Frederiksen senere i dag trykker på valgknappen, vil danmarkshistoriens længste uofficielle valgkamp endelig blive officiel. Nu kan danskerne langt om længe få lov til at bedømme statsministeren og hendes ministres ageren gennem denne valgperiode.
Vi har desværre været igennem en turbulent valgperiode, der har vist, at det danske demokrati ikke er så stærk, som vi gik og pralede med. Vi kan ikke længere tillade os at belære sydamerikanske bananrepublikker om demokrati.
Selv om Socialdemokratiet har påstået det modsatte flere gange, så har partiet, med Mette Frederiksen i spidsen, ført – ulovlig – valgkamp gennem flere måneder. Noget en af deres egne kandidater kom til at indrømme. Noget sundhedsminister Magnus Heunicke faktisk indirekte kritiserede Mette Frederiksen for.
Gaderne, aviserne og radioerne har været plastret til med Mette Frederiksens ansigt og stemme. Hun har, med hjælp fra den sædvanlige manipulerende socialdemokratiske spinmaskine, fortalt danskerne, at statsministeren og Socialdemokratiet har været danskeres redning fra det totale kollaps. At kun Socialdemokratiet kan lede landet.
Ikke et ord fra dronningen af spin og hendes mange partisoldater om de utallige skandaler, partiet har stået bag de sidste 3 år. Ikke en eneste undskyldning for at have ført danmark ud i en demokratisk krise.

Samarbejde er ikke problemet

Seneste bud på en spin kampagne fra Socialdemokratiet begyndte at dukke op i går aftes. En annonce med overskriften “virkeligheden handler om samarbejde” blev indleveret til de fleste landsdækkende medier.

En annonce der tydelig afslører, at Mette Frederiksen har valgt at udskrive valg i dag. Noget hun også indirekte fortalte under et interview på Danmarks Radio i går aftes

Men kampagnen er ren spin og forsøg på at afspore debatten fra Socialdemokratiets side, for kritikken af Mette Frederiksen, Regeringen og socialdemokratiet handler ikke om manglende samarbejde.
Kritikken handler heller ikke om, at Mette Frederiksen er en kvinde. Selv om statsministeren forsøgte at afspore debatten om magtbegær ved at smide det kvindelige offerkort.
Den ganske hårde kritik, som er helt på sin plads, handler om vælgerbedrag,  lovbrud, løgne, trusler og svindel. Kritikken vendt mod Mette Frederiksen handler om manglende respekt for retsstaten og demokratiet. Den handler om Mette Frederiksen og hendes socialdemokratiske ministres foragt over for reststat og demokrati.
En foragt der ingen konsekvenser har haft, takket være de socialdemokratiske skødehunde Mai Villadsen (EL), Pia Olsen Dyhr (SF) og Sofie Carsten Nielsen (RV).

Den manglende tillid er problemet

Derfor skal en kommende valgkamp handle om, hvordan vores demokrati og retsstat egentlig har det. Hvordan tilliden til vores politikere er dykket gevaldigt gennem 3 år med Mette Frederiksen og Socialdemokratiet i spidsen for Danmark.
Selvfølgelig skal valget også handle om den internationale krise, som vi står midt i. Putins direkte angreb på Ukraine og indirekte angreb på vesten har selvfølgelig stor betydning for danskerne. Med sabotage på forsyningsled tæt på Danmark, droneflyvninger tæt på danske mål, så er Danmark de facto i krig med Putin’s Rusland.
Og selvfølgelig skal det kommende valg handle om, hvordan den danske velfærdsstat egentlig har det. Om hvordan politikernes bruger vores penge. Hvad de folkevalgte bruger vores penge til.

Men lad os nu undgå den sædvanlige remse om, at ændringer og besparelser på visse områder, som for eksempel bureukrati er mord på den danske velfærd.

Men før vi kan debattere, hvordan vi skal indrette vores samfund i de kommende år, så skal vi have det helt grundlæggende på plads. Nemlig tilliden til retsstaten, demokratiet og ikke mindst politikerne. For uden tillid vil danskerne aldrig komme til at bakke op om politikernes beslutninger.
Så længe der ikke er sat et endeligt punktum i minkskandalen, blandt andet takket være de røde partiers afvisning af en uvildig advokatundersøgelse, så længe kommer vi ikke videre i dansk politik. Så længe vil der ikke være mulighed for at genopbygge tilliden mellem borgerne og politikerne.

Svindel skal have konsekvenser

Så længe socialdemokratiske ministre som fødevareminister Rasmus Prehn kan begå dokumenteret svindel og misbruge danskernes skattemidler, på blandt andet intime dates med kvindlige journalister, uden nogen former for konsekvenser, så længe kommer vi ikke videre i dansk politik. Så længe vil der ikke være mulighed for at genopbygge tilliden mellem borgerne og politikerne.
Så længe Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten er mere interesseret i ministerbiler og ministerløn, end respekten for retsstaten og demokratiet, så længe kommer vi ikke videre i dansk politik. Så længe vil der ikke være mulighed for at genopbygge tilliden mellem borgerne og politikerne.
Så længe Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialstisk Folkeparti og Enhedslisten bruger dokumenterede løgne som middel til at afspore debatten, så længe kommer vi ikke videre i dansk politik. Så længe vil der ikke være mulighed for at genopbygge tilliden mellem borgerne og politikerne.
Valget står mellem at genopbygge tilliden til det danske demokrati og så Mette Frederiksen’s bananrepublik. Valget er dit. Vælg demokratiet. Fravælg Mette Frederiksen.
#TagDanmarkTilbage.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.