Kort nyt

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.

Forleden angreb socialdemokraten og Social- og ældreminister Astrid Krag Danmarksdemokraternes Inger Støjberg, fordi partilederen ikke deltog i en valgdebat hos Ældresagen. Angrebet kom selv om Astrid Krag godt vidste, at Inger Støjberg havde andre aftaler, at der blev sendt en afløser til debatten.

Angrebet blev et gigantisk selvmål for ministeren på de sociale medier. Men noget tyder på, at selfieminister Astrid Krag intet har lært. For i et nyt opslag på Facebook gentager hun angrebet på Inger Støjberg.

Men Astrid Krag glemmer at oplyse sine mange ukritiske tilhængere og resten af Danmark om, at Socialdemokratiet selv sender en vikar, Finansminister Nicolai Wammen, til den store partlederdebat på DR tirsdag aften i forbindelse med Folketingets åbning.

Tidligere på ugen forsvarede Astrid Krag desuden statsminister Mette Frederiksen med endnu en Socialdemokratisk løgn.

Dansk Journalistforbund’s medlemsblad Journalisten er gennem bladets chefredaktør Christian Lindhardt nu ude i et stort forsvar for de såkaldte kolde hænder, bureaukratiet i det offentlige. Det skyldes selvfølgelig, at forbundets egne medlemmer tjener millioner af skattekroner på netop at være talspersoner for det offentlige og politikernes misbrug af skattemidlerne. En interessekonflikt som journalisterne som regel ikke vil debattere.

Radikale Venstres tidligere folketingsmedlem Kristian Hegaard, der i vanære måtte trække sig fra sin plads i Folketinget på grund af gentagne krænkelser af kvinder, meddeler nu, at han har fået nyt skatteyderbetalt job.
På trods af hans manglende respekt for kvinder, Radikale Venstres og resten af krænkelseskulturens definition, er han blevet ansat hos det skatteyderfinansierede Københavns Universitet. Han skal skrive en ph.d. i jura om undersøgelseskommissioner og embedsmandsansvar. De samme områder som Radikale Venstre latterliggøre ved ikke at støtte en advokatundersøgelse af Mette Frederiksen.

I stedet for et kritisk syn på hans ansættelse, så vælger journalister i stedet at ønske ham tillykke. Som for eksempel Børsen journalisten Nicolas S. Nissen, der tidligere leverede bias og vinklet ‘journalistik’ hos skatteyderbetalte DR Nyheder. Samme journalist som sammenlignede Inger Støjberg med et sexsite

Det såkaldte borgerlige medie Jyllands-Posten har i dag bragt en overskift med teksten ‘Pelle Dragsted: Enhedslisten er klar til advokatundersøgelse af Mette Frederiksens rolle i minksagen’. Problemet er bare, at det er ren fake news. For som Enhedslistens sundhedsordfører Peder Hvelplund siger i samme artikel, så er det ikke partiets politik.
Problemet er bare, at de fleste kun læser overskriften, En overskrift der ikke holder i længden og derfor er ren manipulation og fake news fra Jyllands-Posten.
De sociale medier flyder allerede over af folk, der nu tror på, at Enhedslisten har droppet deres status som skødehunde for Mette Frederiksen. Hvilket de ikke har.

Den rette overskrift ville have været: ‘Enhedslisten’s Pelle Dragsted lyver over for vælgerne’.

Her til aften debatterede politikere og kommentatorer i DR Debatten om tiden er inde til valg. En debat der afslørede Radikale Venstre. Partiets folketingskandidat Carolina Magdalene Maier meddelte, at Radikale Venstre vil pege på Mette Frederiksen efter et valg.

Mette Frederiksen er den eneste lige nu vi kan pege på.

Carolina Magdalene Maier, Radikale Venstre
Dermed er det endelig afsløret, at Radikale Venstres påstand om, at et valg ville være konsekvenser for Mette Frederiksens grundlovsbrud, løgne og trusler, er ren spin. Radikale Venstre er mere interesseret i ministerbiler end grundloven, retsstaten og demokratiet.

Udtalelsen falder cirka 25 minutter inde i programmet.

I et tweet er Social- og ældreminister Astrid Krag nu ude at forsvare statsminister Mette Frederiksen. Desværre for Socialdemokratiet så er det med endnu en af partiets mange løgne. For Astrid Kragh påstår, at Mette Frederiksen ikke har anklaget kritikerne for at gå efter hende, fordi hun er kvinde.

Men jeg tror noget af den magtkritik der er, det har noget at gøre med at jeg er kvinde. Mistænkeliggørelsen i at en statsminister bruger magten til at varetage nogle interesser i det her samfund. Den har vi aldrig hørt før i Danmark.

Mette Frederiksen

Desværre for Astrid Kragh, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, så er statsministerens udtalelser fanget og dokumenteret på bånd.

I programmet ‘Tsunami’, hos den skatteyderfinansierede radio 24syv, giver Socialdmeokraten og tidligere minister Mogens Lykketoft udtryk for, at Pernille Vermund, som man desuden sammenligner med Rasmus Paludan, har afskyelige tanker. Værten Chano Jørgensen er enig.

Men værtens ja tak og store smil, viser de danske medier og journalister igen, at de misbruger skattemidler til at vinkle til fordel for egne politiske holdninger.

Efter at der er konstateret sabotage på flere gas rørledninger nær Bornholm, mener flere nu, at et kommende valg skal udskydes. Blandt andre Naser Khader der vil miste cirka 900.000 i indkomst om året, da han ikke genopstiller til Folketinget.

Ekstra Bladet’s tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup udtaler til samme avis, at fødevareminister Rasmus Prehns mange møgsager kan vise vise sig at blive rigtigt dyrt, ikke bare for ministeren selv men også hans part, Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet på Frederiksberg gik til valg på bedre velfærd ved kommunalvalget i 2021. Men nu rammer virkeligheden for den socialdemokratiske borgmester Michael Vindfeldt. For i stedet for mere og bedre velfærd kan borgerne i kommunen nu se frem til besparelser og nedskæringer.

Den 33-årige Jacob El-Ali blev for to uger siden som den første dømt for landsforræderi mod Danmark for at have kæmpet for Islamisk Stat i Syrien. Dommen står nu fast, da hverken anklageren eller den dømte har valgt at anke dommen på 14 års fængsel.

Nykøbing Mors Fjernvarmeværk har onsdag meddelt, at prisen per megawatttime vil stige fra 625 kroner til omkring 2000 kroner inklusive moms – en stigning på 220 procent. Forklaringen er de høje energipriser.

Københavns Politi oplyser, at de efterlyser to personer med mellemøstlig udseende for røveri på Flintholm Station i Vanløse nær København. Røveriet skete natten til 4. september, hvor en 20-årig mand blev røvet på en sti ved stationen. De to gerningsmænd spurgte, om offeret havde et par cigaretter, som han så gav de to efterlyste.

Jyllands-Posten skriver, at regeringen ved forsvarsminister Morten Bødskov giver udtryk for, at det danske forsvar er presset og mangler milliarder af kroner for at kunne opfylde politikernes ønsker og krav. Den socialdemokratiske regering vil dog ikke tilføre ekstra milliarder her og nu.

Kongehuset skriver på Instagram, at Hendes Majestæt Dronning Margrethe i går aftes blev testet positiv for COVID-19. Hun opholder sig nu på Fredensborg Slot og dronningens aktiviteter i denne uge er derfor aflyst.