KORT NYT

35 milliarder kroners vælgerbedrag fra Socialistisk Folkeparti

Hvis det står til SF skal det koste skatteyderne mindst 35 milliarder, at Pia Olsen Dyhr har lyst til at komme i statsmediet TV 2 Nyhederne.
35 milliarder kroners vælgerbedrag fra Socialistisk Folkeparti - Pia Olsen Dyhr - trivsel - Folketingsvalg 2022
TV 2 Nyhederne skrev i går aftes, at Pia Olsen Dyhr og Socialistisk Folkeparti vil ‘afsætte 35 milliarder til børn og unges trivsel”. En overskrift som ganske ukritisk taler til de mange velfærdsnarkomaner ude i de danske hjem.
De fleste politiske forslag koster et par milliarder kroner af andre folks penge, skatteydernes penge. Så når SF nu udlover 35 milliarders vælgerbedrag til dem, der kunne overveje at stemme på dem, så siger det alt om, hvor stort det her vælgerbedrag er.
Man skal huske på, at det er samme Socialistisk Folkeparti, der hyler op, når borgerlige foreslår skattelettelser til alle danskere for måske et par milliarder kroner.
Det er samme Socialistisk Folkeparti der har været med til at koste danskerne mindst 20 milliarder kroner i forbindelse med minkskandalen. En skandale som partiet desuden kalder en ‘storm i et glas vand‘.
At TV 2 nyhederne vælger at holde mikrofonen ganske ukritisk for SF’s leder Pia Olsen Dyhr, aftenen før stationen selv afholder en partilederdebat om netop børn og unges trivsel i Esbjerg, er selvfølgelig bare ren tilfældighed fra statsmediets side af.
Måske skulle politikere som Pia Olsen Dyhr overveje, at grunden til, at så mange børn og unge har problemer med trivslen, er, at man har placeret dem i en beskyttet tilværelse, hvor de bliver behandlet som små prinser og prinsesser.

Når de unge så kommer ud i den virkelige verden, i forbindelse med blandt andet job, så bliver de væltet omkuld. De unge får pludselig et chok over, at der stilles krav til dem, og at de skal yde, før de kan nyde.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.