Danmarks Fremtid
KORT NYT

Alternativet sammenligner minkfarme med koncentrationslejre

Få dage efter Israel har været ramt af endnu et terrorangreb, vælger Alternativet at sammenligne minkfarme med koncentrationslejre.
Alternativet sammenligner minkfarme med koncentrationslejre

Under 2. verdenskrig mistede over 6.000.000 millioner jøder livet, halvdelen blev gasset af Hitler’s nazistiske tropper i koncentrationslejrene. Et folkemord som aldrig må blive glemt. Ideologier som nazismen skal bekæmpes med alle demokratiske midler.

Desværre så er der stadig ideologier, der ønsker at udrydde jøderne. Ideologier der ønsker at fuldende Hitlers folkemord. Det så vi desværre igen for under 14 dage siden, da Israel mistede over 1300 uskyldige individer til den palæstinensiske terror. 

Alternativets ekstremisme

Så når man her til aften pludselig ser et tweet sammenligne danske minkfarme med de selvsamme koncentrationslejre, hvor det næsten lykkedes med folkedrab på jøderne, og kun få dage efter terror mod Israel, så må man simpelthen skamme sig over sine ‘medmennesker’. 

Det afskylige opslag kom ikke fra en hvilken som helst tåbe på internettet. Det kvalmende groteske opslag, leveret fuldstændig uden situationsfornemmelse, kom fra Michael Monberg, der er kandidat for Alternativet og ekstern dyrerettighedsordfører for partiet.

Det afskyelige opslag er endda liket af en tidligere journalist hos Danmarks Radio samt en lektor i erhvervspædagogik. Personer man må mene har fået en solid viden gennem uddannelse. Skræmmende som ens politiske overbevisning fuldstændig kan fjerne respekten over for andre mennesker.

Luk Alternativet ned

Alternativets leder Franciska Rosenkilde bør tage konsekvensen af den fuldstændig manglende respekt over for de mere end 6 millioner jøder, der mistede livet på grund af nazisternes ekstremisme, og den manglende respekt over for staten Israel.

Franciska Rosenkilde må lukke ned for sine egne ekstremister, lukke Alternativet en gang for alle. Der er sådan set tale om den samme bagatelisering af holocaust som den nazister leverer.

For noget kunne tyde på, at der i hendes parti ikke bare er en manglende indblik i historien, manglende respekt for andre mennesker, men en decideret form for antisemitisme.

For efter den frygtelige lørdag med den modbydelige og umenneskelige terror mod Israel, skulle der gå næsten 10 dage før Alternativet lavede et opslag på Facebook om det, der sker mod Israel lige nu i Mellemøsten. 

Men der var ikke tale om et forsinket ‘æret være deres minde’ for de over 1300 israelere, der blev massakreret af de palæstinensiske terrorister fra Gaza. Et mindeord til de utallige kvinder, der blev myrdet og de mange børn, der blev koldblodigt myrdet. I stedet stod der ‘Hjælp Gaza nu’.

Alternativets afskylige ekstremisme taler for sig selv.

Desværre kommer vi næppe til at se medierne forfølge skandalen. Journalister har travlt med at forny deres partimedlemskab hos Alternativet eller nogen af de andre partier hos centrum-venstre.

Har man fulgt med på Twitter, så har mange journalister været ganske ‘anti-mink‘ under hele debatten om Mette Frederiksens grundlovsbrud og de danske minkavlere.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.