KORT NYT

Sikandar Siddique: migranter skal i Folketinget selv om de ikke er valgt

Sikandar Siddique kommer nu med et forslag, der er et direkte angreb på det danske demokrati. Migranter skal have fortrinsret til Folketinget.
Sikandar Siddique nedlæg demokratiet - migranter skal forskelsbehandles - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Sikandar Siddique og Frie Grønne, politikeren og partiet der har en sygelig fiksering på menneskers hudfarve, kommer her til slut i valgkampen med et forslag, der kun kan betegnes som rent antidemokratisk, som et forsøg på at nedelægge det danske demokrati, som vi kender det.
For i en pressemeddelse, og på Twitter her til morgen, præsenterer partiet nemlig et forslag for kvoter for migranter i Folketinget. Nu skal det ikke længere være den demokratiske stemme, der afgør om man bliver valgt, men ens hudfarve, race og etniske oprindelse.
Var forslaget kommet fra hvilket som helst andet parti, havde borgerlige politikere forlangt kvoter for en bestemt hudfarve, så havde Sikandar Siddique været den første til at stå og råbe hans evindelige racistkort.
I Danmark har vi, selv om det er under angreb af en kvindes magtbegær, indtil videre demokrati. Her er det vælgerne, der beslutter, hvem der skal i Folketinget. Ikke hudfarve eller etnicitet.
Vi har allerede flere migranter og efterkommere af migranter i Folketinget. Vi har endda en partileder, der er efterkommer af migranter, nemlig Sikandar Siddique selv.
Så når Sikandar Siddique kommer med sådan et forslag, så er det ikke alene antidemokratisk, så er det et forsøg på at få ham selv i Folketinget, selv om stort set ingen danskere, migranter som etniske, ønsker det.
Lederen af partiet Frie Grønne er en religiøs ekstremist forklædt som demokrat. Sikandar Siddique ønsker ikke, at danskerne skal undervises i vores egen historie. Han mener danskerne skal betale kirkeskat til islam, og så håner partiet ofre for Islams terror.

Danmarks Fremtid mener: Med forslaget om kvoter til Folketinget på baggrund af hudfarve, race eller etnicitet, viser Sikandar Siddique sig igen at være en racistisk ekstremistisk religiøs antidemokrat.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.