KORT NYT

Astrid Krag forsvarer Mette Frederiksen med en løgn

Social- og ældreminister Astrid Krag siger nu, at Mette Frederiksen ikke har påstået, at kritikken om magtbegær er fordi, hun er kvinde.
Korte nyheder fra Danmarks Fremtid
I et tweet er Social- og ældreminister Astrid Krag nu ude at forsvare statsminister Mette Frederiksen. Desværre for Socialdemokratiet så er det med endnu en af partiets mange løgne. For Astrid Kragh påstår, at Mette Frederiksen ikke har anklaget kritikerne for at gå efter hende, fordi hun er kvinde.

Men jeg tror noget af den magtkritik der er, det har noget at gøre med at jeg er kvinde. Mistænkeliggørelsen i at en statsminister bruger magten til at varetage nogle interesser i det her samfund. Den har vi aldrig hørt før i Danmark.

Mette Frederiksen

Desværre for Astrid Kragh, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, så er statsministerens udtalelser fanget og dokumenteret på bånd.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.