KORT NYT

Astrid Krag laver igen selvmål med nyt angreb på Inger Støjberg

Kort nyt - Astrid Krag laver igen selvmål med nyt angreb på Inger Støjberg

Forleden angreb socialdemokraten og Social- og ældreminister Astrid Krag Danmarksdemokraternes Inger Støjberg, fordi partilederen ikke deltog i en valgdebat hos Ældresagen. Angrebet kom selv om Astrid Krag godt vidste, at Inger Støjberg havde andre aftaler, at der blev sendt en afløser til debatten.

Angrebet blev et gigantisk selvmål for ministeren på de sociale medier. Men noget tyder på, at selfieminister Astrid Krag intet har lært. For i et nyt opslag på Facebook gentager hun angrebet på Inger Støjberg.

Men Astrid Krag glemmer at oplyse sine mange ukritiske tilhængere og resten af Danmark om, at Socialdemokratiet selv sender en vikar, Finansminister Nicolai Wammen, til den store partlederdebat på DR tirsdag aften i forbindelse med Folketingets åbning.

Tidligere på ugen forsvarede Astrid Krag desuden statsminister Mette Frederiksen med endnu en Socialdemokratisk løgn.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.