Danmarks Fremtid
KORT NYT

Astrid Krag’s svar på svigt af ældre? En selfie

Skjulte optagelser viser igen, at ældre bliver svigtet i et af verdens dyreste velfærdssamfund. Astrid Krag leverer en selfie som undskyldning.
Astrid Krag svar på svigt af ældre? En selfie - Opråb fra plejehjemmet - Astrid Krag - Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Torsdag aften kan TV 2 igen, ved hjælp af skjulte optagelser i dokumentaren ‘Opråb fra plejehjemmet’, vise svigt af ældre mennesker på offentlige plejehjem. TV 2 har undersøgt forholdene på plejehjemmet Nørremarken for at følge op på TV 2-dokumentaren ‘Plejehjemmene bag facaden’, der allerede i 2020 satte fokus på alvorlige svigt.
Det har midt i en valgkamp selvfølgelig fået politikere til at stå i kø for at udtale sig og spille overrasket. Også minister for ældre, omsorg og selfies, socialdemokraten Astrid Krag, har været ude at kommentere på de frygtlige optagelser.

Selfieministeren

Astrid Kragh har lagt et opslag op på Facebook krydret med et af hendes sædvanlige selfies, denne gang med ansigtet lagt i de rette alvorlige folder.
Ikke alene tror socialdemokraten og Social- og ældreminister Astrid Krag, at hun kan få omsorgssvigt af ældre danskere til at forsvinde med en selfie på sociale medier. Hun er også så fræk, at hun angriber de borgerliges fremtidige planer frem for at forholde sig til Socialdemokratiets snart 4 år med ansvaret.
Her til morgen havde TV 2 News nemlig indkaldt Astrid Krag til et interview omkring aftenens dokumentar om omsorgssvigt. Men i stedet for at forholde sig til, hvad hun selv har gjort (intet), hvad hun vil gøre (intet), så angreb ministeren, foran en mikrofonholdende statsansat journalist, de borgerlige.

Astrid Krag flygter fra ansvaret

Ikke alene angreb Astrid Krag de borgerlige i stedet for at forholde sig til Socialdemokratiets svigt af de ældre. Hun fortsatte også den socialdemokratiske løgn om, at blandt andre Konservative vil fyre 40.000 offentlige ansatte.
Men som en god socialdemokrat, så løber Astrid Krag fra ansvaret i stedet for at påtage sig ansvar, finde løsninger, der kan stoppe den årtier lange omsorgssvigt af de ældre.
Venstrefløjen er allerede, sammen med medierne, i gang med at råbe flere penge, flere penge, flere penge. Den sædvanlige socialistiske vinkling, når der meldes om problemer og svigt i det offentlige.

Penge er ikke problemet

Vi har et af verdens dyreste velfærdssamfund og sundhedsvæsener, men langt fra det bedste. Det er fakta, som understøttes af flere undersøgelser. At påstå at penge vil hjælpe på menneskers manglende omsorg for andre mennesker, er ganske enkelt at håne de ældre, der bliver udsat for omsorgssvigt.
Det er ikke penge, der mangler. Det er heller ikke mere bureaukrati, som flere partier allerede er fremme med, som løsninger på omsorgssvigt.

Bureaukrati

Og nu vi er ved bureaukrati. Så er mængden af papirarbejde, love og regler steget betydeligt under Mette Frederiksens magtmisbrug og regering. Altså samme Mette Frederiksen og Socialdemokratiet der nu snakker om, at vi skal have fjernet bureaukratiet.
Astrid Krag Thyra Bureaukrati
Astrid Krag mobber Thyra
Astrid Krag Samtåd Thyra
Det er at holde danskerne for nar. Det er at holde de offentlige ansatte for nar. Og ikke mindst er det, at holde de ældre for nar. De ældre som dagligt, ud over omsorgssvigt, rammes af Mette Frederiksens og Astrid Krag’s bureaukrati. Omsorgssvigt og bureaukrati hænger sammen.

Systemet bekæmper dem der vil omsorgen

Systemet, det vil sige kommunerne, regionerne, regeringen, fagforeningerne og resten af DJØF-samfundet er ikke interesseret i at skabe bedre omsorg for de ældre. De er mere interesseret i at skjule den manglende omsorg.

For eksempel har Forbundet af Offentlige Ansatte, FOA, flere gange angrebet dem, der forsøger at afsløre manglende omsorg, mishandling og omsorgssvigt af de ældre

Den socialdemokratiske mafia, fagforeningerne, politianmelder endda pårørende og journalister, der vil afsløre omsorgssvigt. Pårørende som flere gange har løbet panden mod en mur i det offentlige, og derfor har været nød til at filme overgrebene.

Men vi vil til hver en tid gå lige i flæsket på dem, der laver skjulte optagelser. Det er vores pligt

Når optagelserne dokumenterer overgreb, svigt fra et af deres medlemmer, så burde FOA kæmpe med de pårørende og de ældre, ikke mod.
Kvinden, der hjalp TV 2 med de skjulte optagelser til dokumentaren ‘Opråb fra plejehjemmet, Anne Andreassen, blev kaldt til tjenstlig samtale hos Køge kommune og derefter hjemsendt. Offentlige ansatte som hende skulle have en medalje, ikke blive straffet af politikere og embedsfolk, der ønsker at skjule virkeligheden.

Politikere med forstand

Det, der mangler i det offentlige, er politikere med forstand og indsigt i det, de beskæftiger sig med og udtaler sig om. Der mangler mindre DJØF-samfund og mere respekt for de enkelte individer i kolossalstaten.
Der mangler respekt over for de offentlige ansatte, der kan og ikke mindst vil. Man skylder dem, der hver dag gør alt for at give de ældre værdighed i deres sidste dage, at give de ansatte tid til at være mennesker over for mennesker. Ikke at hælde mere bureaukrati og spin ned over dem.
Og så skylder politikere som Astrid Krag de ældre, og alle andre der dagligt bliver svigtet i det danske velfærdssystem, at man dropper de mange selfies. Politikerne skylder deres vælgere at droppe de mange timer, de bruger på spin og udenomssnak.
Det er tid til respekt, fornuft og handling. Det har det sådan set været længe. Det er ikke tid til at holde små børn og tage selfies med de ældre på plejehjemmene.

Opdateret: Astrid Krag og Socialdemokratiet har hele dagen angrebet de borgerlige, påstået at hun og den socialdemokratiske regering har sat langt flere penge af til de ældre. Det er endnu en socialdemokratisk løgn. B.T. kan dokumentere, at Astrid Krag og socialdemokratiet har afsat færre penge til ældreområdet end under VLAK-regeringen, hvor Thyra Frank fra Liberal Alliance var ældreminister.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.