Danmarks Fremtid
KORT NYT

Berlingske journalist bag jøde overskrift fan af Hitler

Mads Klitgaard fra Berlingske leverede i går en manipuleret overskrift vendt mod Nye Borgerliges Mette Thiesen. Vi har kigget ham efter i sømmene.
Berlingske journalist bag jøde overskrift fan af Hitler - Mads Klitgaard Mette Thiesen - jøder - homoseksuelle - valget er dit - Folketingsvalg 2022
I går bragte Journalisten Mads Klitgaard og Berlingske en artikel med overskriften ‘Nye Borgerlige: Ældre skal kunne afvise både homoseksuelle og jødiske hjemmehjælpere’.
En overskrift der, efter at man lyttede til, hvad Mette Thiesen rent faktisk udtalte, var noget af den mest groteske form for manipulation og smædekampagne fra et medie, set længe. Det kan du læse mere om her.

Mads Klitgaard og Hitler

Hvad der ligger bag Mads Klitgaard og Berlingske’s manipulationer og smædekampagne, kan man kun gisne om. En generel vinkling mod højrefløjen kunne være en af forklaringerne.
Men hvad ville Mads Klitgaard mon selv sige til, at blive udsat for sådan en form for manipulation og smædekampagne? En lille hurtig søgning på nettet, og vi fandt en person med navn Mads Klitgaard, der har liket et billede af en dukke, der forestiller Adolf Hitler.
Er det den samme Mads Klitgaard? Vi kan ikke dokumentere det. Er Mads Klitgaard fan af Hitler? Det kan vi ikke dokumentere.
Men med en simpel overskrift har vi nu en gang for alle forbundet journalist Mads Klitgaard fra Berlingske med et like af Hitler.
Kan journalister tåle at få smidt deres egen form for smædekampagner og manipuleringer i ansigtet? Noget tyder ikke på det.

Mette Thiesen om frit valg

Her er , hvad Nye Borgerliges Mette Thiesen rent faktisk sagde, da hun var gæst hos statsmediet Danmarks Radio’s Program, ‘P1 Morgen‘:

Journalist: Og det der argument med om man føler sig tryg eller ej, er det så lige meget hvad,…er det også.. jeg vil ikke have en homoseksuel sosu der kommer. Jeg vil ikke have en jødisk sosu der kommer.. kan man også sige sådan?

Mette Thiesen: Jamen helt overordnet set, så skal man jo som ældre have mulighed for at sige nej tak til én, som skal ind i ens hjem.

Der, hvor jeg har hørt konkrete eksempler, det er eksempelvis kvinder med muslimsk hovedtørklæde, det er der nogen ældre, der er utryg ved.

Men det kunne jo i princippet ligeså godt være hvis det var en kommune, som havde ansat en med tatoveringer i hele hovedet, at der så var nogle ældre, der ville være utryg ved det.

og jeg synes det her er jo kernen og essencen i det, at det er den ældre, der skal have et andet menneske ind i deres hjem. Man sidder i sit hjem, og er måske lidt dårligt gående eller andet, og det er fuldstændig essentielt at man kan være tryg ved den som kommer i sit eget hjem.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.