Danmarks Fremtid
KORT NYT

Kort nyt: Dagens mikrofonholderi fra TV 2 Nyhederne

Mette Frederiksen udskrev i dag folketingsvalg. Det benyttede statsmedier som TV 2 Nyhederne til endnu en omgang ukritisk mikrofonholderi.
Kort nyt - dagens mikrofonholderi fra TV 2 Nyhederne - Mette Frederiksen - valget er dit - Folketingsvalg 2021
TV 2 Nyhederne har i forbindelse med valget indført en daglig opdatering, som de kalder ‘valgdøgnet’. Her vil statsmediet kåre blandt andet dagens citat,  dagens interview og dagens billede.

På valgdagens første dag har TV 2 Nyhederne valgt at kåre statsministeren til både dagens billede, dagens citat og dagens interview. Noget som kanalens politiske redaktør Hans Redder selv er ganske stolt over.

Det kommer ikke som den store overraskelse, hvis man har fulgt TV 2 Nyhederne og TV 2 News hele dagen. Man har skulle lytte godt efter, hvis man overhovedet skulle finde en kritisk vinkel fra statsmediet vendt mod Mette Frederiksen

At TV 2 Nyhederne har en socialdemokrat som chefredaktør har selvfølgelig ikke noget at gøre med mediets stærke følelser for den socialdemokratiske formand.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.