KORT NYT

Statsmediet DR reklamerer for den store landsmoder Mette

Statsmedier som Danmarks Radio og TV 2 er et demokratisk problem. Vi har nu igen fanget DR i at lave propaganda for Mette Frederiksen og S.
Statsmediet DR reklamerer for den store landsmoder Mette Frederiksen - Carmen Curlers - Google Søgning - propaganda - valget er dit - Folketingsvalg 2022
En ting er sikkert. Du får aldrig en statsansat journalist, eller en journalist der aflønnes indirekte af skatteyderne gennem mediestøtte, til at indrømme, at de lader egne politiske overbevisninger farve deres arbejde. Også selv om beviserne står i kø.
Tag for eksempel nedenstående to eksempler på ‘diskret’ manipulering af danskerne, til fordel for Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, som blandt andre statsmediet Danmarks Radio Leverer.
Søger man på Google efter ordet meningsmåling, så dukker der, som et af de første link, en henvisning til de seneste meningsmålinger hos Danmarks Radio op. Og ’tilfældigvis’ har Danmarks Radio valgt et billede af Mette Frederiksen, ikke et billede af en graf. Det er såkaldt ‘diskret’ propaganda.
I øjeblikket sender Danmarks Radio en skatteyderbetalt serie kaldet ‘Carmen Curlers‘.  En serie som statsmediet selvfølgelig reklamerer med på de sociale medier.
Senest i dag, hvor DR2 har lavet et opslag på  Facebook. I teksten har Danmarks Radio valgt, uden nogen forbindelse overhovedet, at bruge en emoji, der forestiller en rose. Altså den samme rose, som socialdemokratiske partisoldater overklistrer kommentarfelterne på de sociale medier med. Det er såkaldt ‘diskret’ propaganda.

At Mette Frederiksen, Socialdemokratiet og resten af rød stue har sendt yderligere en milliard skattekroner af sted mod Danmarks Radio, de seneste 3 år, har selvfølgelig ingen betydning. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.