KORT NYT

Meningsmåling: Danmark er en bananrepublik

Forud for aftenens debat mellem Mette Frederiksen, Søren Pape og Jakob Ellemann-Jensen, viser en meningsmåling en skræmmende sandhed.
Danmark er en bananrepublik - meningsmåling - statsministerkandidater - TV 2 - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Her til aften klokken 20.00 støder de tre statsministerkandidater Mette Frederiksen, Søren Pape Poulsen og Jakob Ellemann-Jensen sammen i en duel, arrangeret af TV 2 nyhederne med socialdemokraten Thomas Funding i spidsen som chefredaktør.
Forud for duellen bringes der en dugfrisk meningsmåling, lavet af Megafon for TV 2 og Politiken. En meningsmåling der viser fremgang til Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. En samlet rød blok er i front for valget.
Hvis Socialdemokratiet, som noget tyder på, kan vinde et valg i Danmark, på trods af lovbrud, løgne, trusler og svindel, så er Danmark officielt en bananrepublik. Så har den danske folkeskole svigtet.
Valget blev udskrevet på grund af minksskandalen, men indtil videre har medierne valgt at fokusere på emner, der er skræddersyet til rød bloks politik. TV 2 Nyhederne og DR Nyheder valgte endda helt bevidst at glemme minksskandalen i den først partilederdebat ved valgets udskrivelse.
Medierne har mere travlt med at holde mikrofonen for det socialdemokratiske spin om samarbejde og tryghed, end at passe deres job som den fjerde statsmagt. Danske journalister er logrende labradorhvalpe frem for glubske rottweilere, der, hvis de passede deres job, gik i kødet på det socialdemokratiske angreb på retsstaten og demokratiet.
Men gang på gang falder medierne for en indstuderet spin sætning og / eller løgn fra Mette Frederiksen og hendes socialdmeokratiske partisoldater. Det er ren ud sagt en bananrepublik værdig.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.