KORT NYT

Kort nyt: Demokratisk skandale i valgkampen

Mette Frederiksen har omdannet Danmark til en bananrepublik. Resultat af stemmeafgivning oplyses nu før valgets afslutning.
Demokratisk skandale i valgkampen - Færøerne - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Et flertal i Folketinget har besluttet, at Færøerne skal stemme til folketingsvalget allerede den 31. oktober, altså dagen før danskerne officielt kan sætte deres kryds.
Årsagen er, at valgdatoen den 1. november er en mindedag for færinger, der er døde på havet. Derfor har lagmanden på Færøerne anmodet om at ændre valgdatoen.
Men anmodningen burde have været afvist. Beslutningen er en demokratisk skandale. For resultatet af Færøernes stemme vil nemlig blive offentliggjort før danskerne går ned og sætter deres kryds på stemmesedlerne.
Det kan og vil med sikkerhed påvirke nogle danskere, der skal afgive deres stemme. I så tæt et valg, som alle målinger peger på, kan der få afgørende betydning.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.