KORT NYT

DR journalist fanget i løgn om Alex Vanopslagh 

I dag fik Alex Vanopslagh en bøde på 30.000 efter brud på folketingets boligregler. Journalist fra P1 radio udnyttede situationen til en løgn.
Andrea Dragsdahl P1 Radio lyver om Alex Vanopslagh - Liberal Alliance - boligregler - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Liberal Alliances leder Alex Vanopslagh skal tilbagebetale 30.000 kroner i forbindelse med, at han har modtaget penge til dobbelt husførelse til sin bolig i København. Han havde selv bedt Folketinget vurdere, om han skulle betale de 30.000 kroner tilbage
Vi har altså med en borgerlig politiker at gøre, der har trådt ved siden af. Men også en borgerlig politiker, der tager konsekvensen af sin fejl, sin lovovertrædelse. Det skulle man tro medierne bragte op, sammenlignede med visse personer hos rød stue.
Men desværre nej. I stedet fortsætter mediernes skandaløse vinkling. Efter tilbagebetalingen kom frem, beskyldte journalisten Andrea Dragsdahl, der er ansat hos statsmediet DR, Alex Vanopslagh for ikke at ville stille op til interview. Udelukkende baseret på, at det ikke skete hos det andet statsmedie TV 2 Nyhederne.

Men i stedet for at lyve, kunne Andrea Dragsdahl bare have spurgt Alex Vanopslagh først, eller hendes egne kollegaer på statsmediet. For Kl. 18. 30 var Liberal Alliances leder igennem til et interview hos TV Avisen på netop DR.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.