KORT NYT

Varmehjælp: DR manipulerer for socialdemokratisk minister

Er DR Nyheder's manipulationer til fordel for den socialdemokratiske minister Peter Hummelgaard tak for 1 milliard ekstra skattekroner i støtte?
DR Nyheder manipulerer for socialdemokratisk minister - Peter Hummelgaard - varmehjælp - varmepulje - Valget er dit - Folketingsvalg 2022
På Twitter kan man i dag falde over et tweet fra statsmediet DR Nyheder. Her skriver de, at den socialdemokratiske beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard er vred og derfor er gået i frontalangreb på såkaldte sløve kommuner, fordi pengene i en varmepulje ikke er udbetalt.
Gør man som mange danskere, så scroller man bare hurtigt forbi og læser overskrifter. Og så vil de fleste jo tænke, ‘godt du reagerer Peter Hummelgaard’.
Men tager man sig rent faktisk tid til at læse indholdet af artiklen, så vil man få at vide, at det sådan set er Peter Hummelgaard og regeringens eget bureaukrati, der er en stor del af forklaringen.
Et mere sigende tweet fra DR Nyheder ville have været, at Peter Hummelgaard angriber kommunerne men er selv ansvarlig. Går den, så går den. Det har nok været statsmediet DR Nyheder’s tanke bag deres ganske manipulerende tweet.

Bonusinfo: Statsmediet Danmarks Radio har tilfældigvis, lige før valgkampen gik i gang, besluttet, at danskerne, som betaler for journalisternes løn, ikke kan få lov til at kommentere på mediets mange Facebook opslag.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.