KORT NYT

Kort nyt: DR og TV 2 ‘glemte’ minkskandalen

På valgets første dag havde TV 2 og DR arrangeret fælles partilederdebat med de 14 partiledere. Men minkskandalen havde statsmedierne glemt.
Kort nyt - TV 2 og DR glemte minkskandalen - partilederdebat - valget er dit - Folketingsvalg 2022
I går aftes var de to statsmedier DR Nyheder og TV 2 Nyhederne gået sammen om en fælles partilederdebat med de 14 partiledere på valgets første dag.
De to ordstyrere, Troels Mylenberg fra TV 2 Nyhederne og Nina Munch-Perrin fra DR Nyheder, reddede flere gange statsminister Mette Frederiksen fra at skulle svare på kritiske spørgsmål. Og så ‘glemte’ begge statsmedier tilfældigvis, at tage minkskandalen og Mette Frederiksens magtbegær op, selv om det egentlig var baggrunden for hele valgudskrivelsen.
Det tragiskkomiske er, at TV 2 Nyhederne efterfølgende selv har skrevet en artikel, hvor statsmediets politiske analytiker Jesper Vestergren. kalder det bemærkelsesværdigt, at emnet stort set ikke var til stede.
At Danmarks Radio i Mette Frederiksens regeringsperiode har fået bevilliget omkring 1.000.000.000 ekstra skattekroner af rød stue, spiller selvfølgelig ikke ind i manglende spørgsmål omkring minkskandalen.

Og det spiller selvfølgelig heller ikke ind, at chefredaktøren for TV 2 Nyhederne er det tidligere socialdemokratiske byrådsmedlem, Thomas Funding.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.