KORT NYT

Ekstra Bladet fortsætter smædekampagne mod Søren Pape

Ekstra Bladet bruger nu ekspert, der forsvarede Jeppe Kofod's overgreb på 15 årig pige, i deres smædekampagne mod Søren Pape Poulsen.
Ekstra Bladet fortsætter smædekampagne mod Søren Pape - Lisa Storm Villadsen - Jeppe Kofod - Valget er dit
Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid beskrevet, hvordan mange af mediernes angreb vendt mod Søren Pape Poulsen i de fleste tilfælde er rene smædekampagner uden hold i virkeligheden. De mange løgne fra ægteparret Pape Poulsen undtaget.
Vi har fortalt, hvordan Ekstra Bladet i flere omgange har bedrevet fake news mod den konservative leder. Både når det galt Søren Pape Poulsens bolig og så hans resultater som borgmester i Viborg.
Vi har også beskrevet, hvordan historien om Søren Pape Poulsen udtalelser om Grønland rent faktisk stemte overens med grønlændernes egne udtalelser. I følge en forsker der beskæftiger sig med Grønland.
Det har udefra virket som om, at flere medier har været interesseret i at få Søren Pape Poulsen kørt ud på et sidespor, når det galt kampen om statsministerposten. At man gik efter vinklingen og breaking news frem for fakta.
Den mistanke bekræftes her til aften, hvor Ekstra Bladet igen kommer med en tynd historie, kun bakket op af en enkelt eksperts holdninger. Nu går Ekstra Bladet efter den vinkel, at Søren Pape’s undskyldning til grønlænderne i går aftes ikke var ment oprigtigt.
Det kan ingen andre end Søren Pape Poulsen sådan set dokumentere. Men fordi Ekstra Bladets journalister, blandt andre Brian Weichardt, har bestemt, at sådan må det nu være, så leder man efter en ekspert, der vil bakke dem op.
Den ekspert har Ekstra Bladet så fundet i Lisa Storm Villadsen, der er professor i retorik ved Københavns Universitet og ekspert i offentlige undskyldninger. Hun bakker op om vinklingen og mener, at Søren Pape Poulsen’s undskyldning ikke var oprigtig. Men altså ikke noget hverken hun eller Ekstra Bladet kan dokumentere. Kun en ‘følelse’.

Overgreb på 15 årig

Man kan spørge sig selv, om Ekstra Bladet overhovedet har tjekket deres ekspert, før de bragte hendes udtalelser, eller var vinklingen mere vigtig, end kildekritik?
For det viser sig, at den såkaldte ekspert, Lisa Storm Villadsen, har udtalt, at den skandaløse sag, hvor den nuværende socialdemokratiske udenrigsminister, Jeppe Kofod, som 34 årig begik overgreb mod en 15 årig grædende pige, var en total overreaktion. Noget alle andre end en socialdemokrat nok ville være blevet dømt og mistet sin politiske karriere for.
Er en person, der bakker op om overgreb på 15 årige piger, virkelig en person, som Ekstra Bladet vil beskrive som en troværdig ekspert? Har Ekstra Bladet måske overvejet, at Lisa Storm Villadsen kunne have tætte forbindelser til Socialdemokratiet, siden hun forsvarede den socialdemokratiske krænker? Har Ekstra Bladet undersøgt, om hun kunne have en bagtanke?

Udstiller journalister

Aftenens historie udstiller, at journalister som Brian Weichardt fra Ekstra Bladet er mere interesseret i vinklingen og forside baskere end fakta og seriøs jounalistik.
Hvis Ekstra Bladet havde en smule respekt for eget fag, så begyndte man at interesserer sig for årsagen til, at valget blev udskrevet, nemlig Mette Frederiksens og Socialdemokratiets mange lovbrud, løgne, trusler og svindel. Den vinkel glemte man stort set, da valget blev udskrevet. Mette og venner klapper i hænderne.

Man kan spørge sig selv om, hvorfor en krænker som Jeppe Kofod kan blive minister, og hvorfor Mette Frederiksen ser ud til at kunne blive siddende i statsministeriet, på trods af en uendelig række af skandaler. En forklaring, ud over støttepartierne, er en svag dansk presse, der har mistet fokus, glemt deres plads som den fjerde statsmagt.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.