Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Ekstra Bladets Brian Weichardt amok på valgdagen

På trods af fake news er ingen journalister blevet fyret hos Ekstra Bladet. Journalist Brian Weichardt angriber i stedet alt og alle, der kritiserer avisen.
Ekstra Bladet Brian Weichardt amok på valgdagen - Fake News - Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Når man er ansat på et medie, der flere gange har leveret løgne og smædekampagner, senest midt i en valgkamp, så burde man måske holde lav profil, prise sig lykkelig over, at danske medier åbenbart beskytter fake news journalister.
Men sådan er journalist Brian Weichardt fra Ekstra Bladet ikke. Efter at det kom frem, at tabloid mediet igen har lavet fake news, denne gang mod Søren Pape Poulsen, har han og hans kollegaer konstant angrebet kritikere.
Så sent som i dag valgte Brian Weichardt på Twitter at gå amok på undertegnede, efter at jeg havde lavet et helt uskyldigt tweet, hvor jeg spurgte borgerlige partier, hvorfor jeg skulle stemme på dem.
Brians tweet, hvor han blandt andet kalder undertegnede for en kværulant, taler sådan set for sig selv. Ikke alene udstiller det Brian selv, men også hans arbejdsplads. Beviser igen, at journalister ikke kan tåle kritik, ikke selv kan tåle at komme på forsiden.
Brian weichardt bakkes selvfølgelig op af flere af hans kollegaer, blandt andre journalisten Cecilie Guldberg og James Kristoffer Miles, der har liket hans tweet. Sidstnævnte Miles er en af de journalister fra Ekstra Bladet, der flere gange har leveret fake news mod borgerlige politikere. Også journalister fra mediet Altinget, som jeg også har kritiseret, har været inde at like troll tweetet fra Ekstra Bladets journalist.
Hvorfor journalist Brian Weichardt fra Ekstra Bladet pludselig ud af det blå vælger at angribe undertegnede, selv om han overhovedet ikke er nævnt i mit oprindelige tweet, kan undre og så alligevel ikke.
Måske er Brian Weichardt allerede begyndt at tylle nogle af de kolde bajsere ned, som Folketinget har været ude at advare mod på valgdagen. Pas nu på Brian, der er jo også en arbejdsdag i morgen, hvor du og dine kollegaer skal levere fake news for skattekroner.
Eller også kan Brian Weichardt som mange andre journalister ikke tåle, at de selv bliver set efter i sømmene. En ting er sikkert, journalister som Brian Weichardt tåler ikke den medicin, som de selv lever af dagligt.
Når Brian Weichardt og hans kollegaer kan opføre sig så arrogant på trods af, at de har ødelagt deres eget fag, så hænger det måske sammen med, at de danske medier tydeligvis er fuldstændig ligeglade med egen troværdighed. For eksempel vælger avisen Information at angribe Det Konservative Folkeparti for Ekstra Bladet’s fake news.
Brian Weichardt har tidligere haft stående i sin Twitter profil, at han er ansat på Ekstra Bladet. Det har han under valgkampen valgt at fjerne. Hvorfor mon.

Bonusinfo: Ekstra Bladet’s chefredaktør Knud Brix har valgt at blokere undertegnede på Twitter efter mine kritiske indlæg. Ekstra Bladet har valgt at blokere på Facebook.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.