KORT NYT

En milliard ekstra til Danmarks Radio en tilfældighed?

DR journalist fastholder løgn mod borgerlig politiker og hendes arbejdsplads laver propaganda for socialdemokratisk minister. Tilfældigt?
Andrea Dragsdahl P1 Radio fastholder løgn om Alex Vanopslagh - Liberal Alliance - boligregler - bestikkelse - valget er dit - Folketingsvalg 2022
I går kunne vi fortælle, at i forbindelse med, at Liberal Alliances leder Alex Vanopslagh fik besked om, at han skulle tilbagebetale 30.000 skattekroner, valgte den statsansatte journalist fra P1 Radio, Andrea Dragsdahl, at lyve om, at Liberal Alliances leder ikke ville stille op til interview.

I dag vælger Andrea Dragsdahl så at fastholde sin påstand og løgn. Hendes forsvar? At den kom før Alex Vanopslagh var igennem hos hendes arbejdsplads kl. 18.30 i TV Avisen. Men Andrea Dragsdahl kunne bare have spurgt Alex Vanopslagh først, eller hendes egne kollegaer på statsmediet. Inden hun tweetede sin løgn,

Man skulle tro, at Laura Dragsdahl’s journalist kollegaer ville tage afstand fra, at hun ødelægger deres troværdighed. Men noget kunne tyde på, at branchen igen holder sammen som en lille familie.
Blandt andre journalisten Martine Krogh fra Information har liket Andrea Dragsdahl’s bortforklaring. Altså Information der gerne lader sig misbruge i Mette Frederiksens spin. Information der får 25.000.000 skattekroner om året.
Andrea Dragsdahl er som sagt ansat hos statsmediet P1 Radio. Samme medie der for nylig, i et opslag på Facebook, skrev, at den socialdemokratiske finansminister Nicolai Wammen ‘altid har haft styr på kroner og øre’. Et udsagn flere borgerlige nok vil være aldeles uenige i.
At Danmarks Radio roser socialdemokratiske ministre til skyen, efter at rød stue, med Mette Frederiksen i spidsen, har bevilliget statsmediet cirka en milliard kroner ekstra over de sidste 3 år, er nok bare en tilfældighed.

At ansatte på Danmarks Radio lyver om og går til angreb på borgerlige politikere, der vil skære ned på skattemidlerne til deres arbejdsplads, er nok bare en tilfældighed.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.