KORT NYT

Jyllands-Posten påstår Enhedslisten er klar til advokatundersøgelse

Jyllands-Posten påstår i dag, at Enhedslisten er klar til at stemme for en advokatundersøgelse af Mette Frederiksen. Det er ren fake news.
Korte nyheder fra Danmarks Fremtid
Det såkaldte borgerlige medie Jyllands-Posten har i dag bragt en overskift med teksten ‘Pelle Dragsted: Enhedslisten er klar til advokatundersøgelse af Mette Frederiksens rolle i minksagen’. Problemet er bare, at det er ren fake news. For som Enhedslistens sundhedsordfører Peder Hvelplund siger i samme artikel, så er det ikke partiets politik.
Problemet er bare, at de fleste kun læser overskriften, En overskrift der ikke holder i længden og derfor er ren manipulation og fake news fra Jyllands-Posten.
De sociale medier flyder allerede over af folk, der nu tror på, at Enhedslisten har droppet deres status som skødehunde for Mette Frederiksen. Hvilket de ikke har.

Den rette overskrift ville have været: ‘Enhedslisten’s Pelle Dragsted lyver over for vælgerne’.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.