Danmarks Fremtid
KORT NYT

Medie sammenligner Inger Støjberg med rockere

Snakken skulle dreje sig om bekæmpelsen af rockere, men journalist mente, at snakken igen skulle handle om Inger Støjberg's troværdighed.
Medie sammenligner Inger Støjberg med rockere - Frihedsbrevet - Valget er dit - Folketingsvalg 2022-kopi
I går havde Det konservative Folkeparti og statsministerkandidat Søren Pape Poulsen inviteret pressen til en snak om de lovpakker mod rockere, som den tidligere justitsminister fik gennemført under den forhenværende borgerlige regering.
Men det var tydeligt fra første sekund, at pressen kun var mødt op for at latterliggøre den konservative leder og det borgerlige Danmark. Noget journalisterne har været i gang med siden valgets udskrivelse.
Bare se denne video på Twitter fra journalisten Maya Tekeli fra mediet Frihedsbrevet. Det er tydeligt, at journalisten kun er ude på at forstyrre, afspore debatten.

Flere gange forsøger Maya Tekeli at få afsporet debatten, få den til at handle om, om Inger Støjberg er værdig som minister. Journalisten endte, i sin iver efter at miskreditere ikke bare Søren Pape Poulsen, men også Inger Støjberg, ud med at sammenligne netop Støjberg med rockere fra loyal to familia. Ironisk en af de kriminelle migrantorganisationer som Støjberg og Danmarkdemokraterne vil have ud af landet.

Socialdemokratiet skraldgriner

Socialdemokratiet og resten af rød stue må simpelthen sidde og slå sig på låret af grin, når pressen konstant tager snakken om værdighed op. For lige nu har vi blandt andet en socialdemokratisk justitsminister, Mattias Tesfaye, der er dømt for indbrud.
Vi har i Danmark også en socialdemokratisk udenrigsminister, Jeppe Kofod, der har sexkrænket en storgrædende ung 15 årig pige. Listen over socialdemokratiske ministres lovbrud er lang, men til Socialdemokratiets held (læs støttepartier), så får lovbrud, løgn, trusler og svindel ingen konsekvenser.
Journalister som Maya Tekeli afbryder ikke konstant hverken statsminister Mette Frederiksen eller andre socialdemokraters pressemøder, for at spørge ind til deres kriminelle ministre, om deres værdighed.

Medier hylder dømt politiker

Journalister stiller sig heller ikke op konstant og stiller spørgsmål til Enhedslistens dømte tidligere folketingsmedlem, og nuværende folketingskandidat, Pelle Dragsted, om værdighed. På trods af, at han har en dom for politisk hærværk. I stedet nominerer man ham til priser.
Vinklingen er så tydelig, at man skal være journalist for at kunne afvise den.

Frihedsbrevets sammenligning af Inger Støjberg med rockere, kommer kun kort tid efter, at den socialdemokratiske journalist David Trads sammenlignede Danmarksdemokraternes leder med pædofile.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.