KORT NYT

Kort nyt: Sikandar vil give stemmeret til islamister

Ser man på meningsmålingerne, er det tydeligt, at Frie Grønne mangler vælgere. Det mener Sikandar Siddique nu, han har fundet en løsning på.
Kort nyt - stemmeret - frie grønne - Sikandar Siddique - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Ser man på de seneste meningsmålinger, så er det tydeligt, at stort set samtlige danskere ikke falder for Sikandar Siddique’s og Frie Grønne’s racistkort og ekstremistiske holdninger.

Med sølle 0,7 procent af stemmerne til Frie Grønne, så skal de have fundet mennesker et eller andet sted fra, der vil stemme på dem. Løsningen? Det er åbenbart, at importere vælgere.

For nu foreslår partiet, at alle, der har boet 4 år i Danmark, automatisk skal have stemmeret. Det åbner så op for at kriminelle, islamister og andre ekstremister kan kuppe det danske samfund indefra. Men det er måske også det Sikandar Siddique ønsker.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.