Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Gå imod Mette og Barbara og du ryger i fængsel

FE-chef Lars Findsen blev smidt i fængsel efter kritik af regeringen. Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen styrer bananrepublikken Danmark
Gå imod Mette og Barbara og du ryger i fængsel - FE sagen - Mink skandalen - Lars Findsen Søren Pape Poulsen - Folketingsvalg 2022
Den hjemsendte FE-chef, Lars Findsen, udgiver torsdag en bog, hvor han blandt andet fortæller, at han flere gange har været uenig med Mette Frederiksens regering og hendes departementchef, Barbara Bertelsen, der også er kendt fra mink-skandalen.
Lars Findsen fortæller blandt andet, at han og Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, gennem hele Mette Frederiksens regeringsperiode har haft flere sammenstød, været uenige, i forskellige sammenhænge.
Lars Findsen har, efter hans mange uenigheder med Mette Frederiksens regering og Barbara Bertelsen, blandt andet været fængslet i en længere periode i forbindelse med FE-skandalen.
Trine Bramsen er dum som en dør - FE sagen - Lars Findsen - Folketingsvalg 2022
Findsen var igennem en længere periode blevet aflyttet. Og efterfølgende afhørte politiet Lars Findsens venner, der var kommet i hans hjem. Statens magt spurgte vennerne ud om, hvorfor de havde kaldt Trine Bramsen for dum som en dør. Hallo. Vi taler om frøken hvide tennissokker.
Lige før valget dukkede en flere år gammel sag, involverende de konservatives leder Søren Pape Poulsen og hans nu eksmand, op. En sag der var starten på en gevaldig nedtur i meningsmålingerne for den konservative leder,
De blå partier, og ikke mindst Søren Pape Poulsen og Det Konservative Folkeparti, har siden minkkommissionens sønderlemmende kritik af både Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen, forlangt retslige konsekvenser for de to hovedansvarlige i minkskandalen.
Tilfældigvis har statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen, siden 2018, kendt til den sag, der fik Søren Papes nedtur til at starte.
Venstre’s tidligere minister, Claus Hjort Frederiksen, der har været ude at kritisere regeringen flere gange, er også blevet ramt af Mette Frederiksen og Barbara Bertelsens bananrepublik. Han står også til måske at skulle i fængsel

Støttepartiernes medvirken

Trods magtmisbrug, lovbrud, løgne, trusler og svindel, hedder statsministeren fortsat Mette Frederiksen, er regeringen fortsat Socialdemokratisk. Det ansvar er udelukkende støttepartiernes ansvar.
Det er på tide, at medierne stiller Mai Villadsen, Sofie Carsten Nielsen og Pia Olsen Dyhr til ansvar for deres medvirken til dannelsen af Bananrepublikken Danmark.

Mediernes ansvar

Og det er udelukkende mediernes ansvar, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet lige nu står til at genvinde regeringsmagten i Danmark, trods magtmisbrug, lovbrud, løgne, trusler og svindel.

For de danske medier har åbenbart ikke evnerne til at forklare den helt almindelige dansker om, hvad de mange skandaler drejer sig om. Forklare hvem der står bag, og bakker op om, de mange skandaler. Medierne har svigtet deres position som den fjerde statsmagt

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.