Danmarks Fremtid
KORT NYT

Ytringsfrihed: Gary Lineker har ret til at udstille sin naivitet på Twitter

Selv naive tåber har ytringsfrihed. Også den engelske tv-vært og tidligere fodboldspiller, Gary Lineker. Debatteret tweet udstiller kun ham selv.
Gary Lineker har ret til at udstille sin naivitet på Twitter - BBC

Det har skabt stor opstandelse blandt fodboldelskere og politisk korrekte, at legenden Gary Lineker er blevet suspenderet som vært af BBC for et tweet, hvor han sammenligner den engelske regerings asylpolitik med forfølgelsen af jøder under Hitler’s regime.

Uanset hvor tåbelige det er af Gary Lineker at sammenligne folkemord med beskyttelse af de europæiske grænser, så har han ret til at udtale sig, som han gør. Det kaldes nemlig ytringsfrihed, og den gælder også for naive tåber uden historieforståelse, dem man ikke er enig med.

At BBC vælger at bruge de svages argumentation, nemlig censur, rammer kun det såkaldte seriøse medie, der selv lever af ytringsfrihed. Det er grotesk at opleve, hvordan medier, også herhjemme, gang på gang svinger censuren. Medier burde forsvare ytringsfriheden, ikke bekæmpe den.

Gary Lineker har blod på hænderne

Når det gælder Gary Lineker’s udtalelse, så viser den kun, at Gary Lineker og resten af de politisk korrekte naive ikke har forstået omfanget af den migrant invasion, der er i gang, og har været i gang i flere år.

Europa kan ikke blive ved med at være socialkontor for den del af verden, som hellere vil leve et liv baseret på den mørke middelalder frem for at leve i det oplyste demokratiske samfund. Som hellere vil bruge tiden på at myrde hinanden og os andre.

Næsten dagligt kan vi læse i medierne, hvordan migranter og andre velfærdslykkeriddere mister livet i deres forsøg på at komme til Europa. I dag er heller ingen undtagelse.

Udtalelser som den Gary Lineker er kommet med, og som han altså er i sin gode ret til at komme med, er en åben invitation til migranterne. Og dermed har Gary Lineker og resten af koret af politisk korrekte endnu engang blod på deres hænder.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.