Danmarks Fremtid
KORT NYT

Gaza jubler over raketterne og græder på hospitalerne

Palæstinensernes offermentalitet og deres evige støttere hos venstrefløjen samt godhedsindustrien udstilles nu af en video fra down town Gaza.
Gaza jubler over raketterne og græder på hospitalerne - terror - Gaza - palæstinenserne

Mens medierne herhjemme nærmest har omdøbt ‘terror mod Israel’ til ‘Det er altid Israels skyld’, så er der heldigvis stadig nogen, der ikke er faldet for Hamas propaganda, den sædvanlige palæstinensiske offermentalitet og de to tungers ideologi.

Mediet Visegrád 24 har på deres X profil (tidligere Twitter) uploadet en video, hvor man først ser en palæstinenser i Gaza juble over de raketter, der er ved at blive affyret fra Gaza og ind over Mellemøstens eneste demokrati, Israel. Raketter der er finansieret af danske skattekroner. Læs mere her.

Derefter skifter videoen til et andet videoklip fra den pågældende palæstinenser, hvor man ser ham stå i et hospital i Gaza og græde. Græde over konsekvenserne af Israels forsvar mod de selvsamme raketter, han jublede over.

Det udstiller om noget palæstinensernes propganda. En propaganda som store dele af venstrefløjen og mange journalister desværre er faldet for.

Israel og Israelerne forlod Gaza og overlod nøglerne til palæstinenserne, og hvad skete der så? Palæstinenserne valgte at overlade magten til en af islams mange terrororganisationer, nemlig Hamas.

Gaza er feriekoloni for islams terrorister

Hamas overtog dermed Gaza, og omdannede området til en feriekoloni og paradis for islams mange terrorister. Terrorister der sender raketter og anden terror ind over israel. Finansieret af Lars Løkkes gode venner fra Iran.

Palæstinenserne har kun sig selv at takke for begivenhederne lige nu. Husk at Israel ikke havde angrebet Gaza, hvis ikke den palæstinensiske terror havde ramt landet. Hvis ikke at der var blevet taget utallige Israelere som gidsler.

De grusomme fortællinger om, hvor afskyelig slem terroren var og er, begynder nu at dukke op. Flere internationale journalister har set beviserne. Men selv hvis man viste disse afskyligheder til palæstinenserne, vil de enten ikke tro på dem eller forsvare dem. Som store dele af den yderste danske venstrefløj også vil gøre.

Jeg vil næsten garantere, at ovenstående video vil du ikke komme til at se hos de to statsmedier TV 2 News og DR Nyheder. Eller hos de andre skatteyderstøttede medier i Danmark.

For det passer ikke ind i den anti-israelske venstreorienterede vinkling.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.