Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Gratis er et andet ord for vælgerbedrag

Valgkampen er politikernes mulighed for at love guld og grønne skove på andre folks regning. Men gratis er ikke et ord der findes i det offentlige.
Gratis er et andet ord for vælgerbedrag - SF - Karina Lorentzen Dehnhardt - Tandlæge - Psykolog - velfærdsnarkomani - Valget er dit - Folketingsvalg 2022 v2
Valgkampen er ved at gå ind i den sidste uge, før danskerne skal beslutte, om lovbrud, vildledninger, ulovlige instrukser, løgne, svindel og generel magtmisbrug skal belønnes. Hvilket der desværre er noget, der tyder på bliver tilfældet.
Som altid har valgkampen været fuld af politikere, der overbyder hinanden i vælgebestikkelse og fix til de mange danske velfærdsnarkomaner. Råber den ene politiker en milliard, skal modparten nok råbe to milliarder.
Ordet gratis er som regel det første, der kommer ud af en politikers mund, når politikeren skal forsøge at overbevise en vælger om, at lige præcis denne politiker skal belønnes med 4 års luksusophold på skatteydernes regning.
Tag for eksempel Socialistisk Folkepartis nuværende medlem af folketinget, Karina Lorentzen Dehnhardt, som gerne ønsker 4 år mere inde i den politiske ghetto kaldet Folketinget.
På hendes Facebook profil kan man finde flere opslag, hvor man ser den socialistiske politiker stå med et manipuleret sygesikringsbevis, hvor sætningen ‘gratis tandlæge og psykologhjælp’ er fremhævet.
I en tid hvor ældre bliver mishandlet og svigtet på de offentlige plejehjem, hvor sygeplejerskerne flygter fra det offentlige sundhedsvæsen, så ønsker SF og Karina Lorentzen Dehnhardt altså, at velfærdsstaten skal belastes med endnu flere udgifter. Danskerne skal være tvangsindlagt til det offentlige system, som gang på gang spiller fallit og svigter.
For lad os lige en gang til slå en ting fast. Ordet gratis er ikke et ord, der findes i det offentlige. Ordet gratis er et udbredt vælgerbedrag blandt desperate politikere, der ønsker at blive valgt eller genvalgt. Ordet gratis er en desperat henvendelse og bestikkelse til de danske velfærdsnarkomaner.
For i stedet for, at pengene tages direkte fra danskernes bankkonto, så tages pengene bare fra den store pulje af penge, som danskerne leverer hver måned til det offentlige, så politikere og embedsmænd kan misbruge skattemidlerne. Danskerne vil altså fortsat skulle betale.
Karina Lorentzen Dehnhardt begår direkte vælgerbedrag, når hun, Socialistisk Folkeparti og andre skatteyderstøttede politiske misbrugsorganisationer bruger ordet gratis. For i sidste ende er det skatteyderbetalt. Betalt af de samme skatteydere, som hun forsøger at bestikke til fire år mere i den politiske børnehave.
Og husk så også på, at det ikke bare er falsk markedsføring, når politikere bruger ordet gratis. Politikere som Karina Lorentzen Dehnhardt fratager dig også selvbestemmelsen over, hvad dine penge skal gå til, og hvem du vil give dine penge til.

For når noget ryger ind under det offentlige, så er det ikke længere god kvalitet og god service, der afgør om noget skal fortsætte. Så er det politikernes brug for at profilere sig og dele vælgerbedrag ud, der afgør, hvem der skal have dine penge.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.