Danmarks Fremtid
KORT NYT

Lars Løkke sender den gamle gris Jon Stephensen på kort ferie

Lars Løkke Rasmussen meddeler, at hans beskæftigelsesprojekt Moderaterne sender Jon Stephensen på en kort ferie for at være en gammel gris.
Den gamle gris Jon Stephensen sendes på kort ferie af Moderaterne og Lars Løkke

I en video på Facebook fortæller en alvorlig udseende Lars Løkke nu, at Moderaterne har valgt at sende Jon Stephensen på orlov resten af folketingsåret.

Det sker efter, at det er kommet frem, at Jon Stephensen har sendt en sms med teksten “er smuk med den lækreste krop” til en 19 årig kvinde. Kvinden er medlem af partiets ungdomsorganisation.

Den seneste sag kommer efter en lang række af sager, hvor Jon Stephensen har udvist, hvad krænkelseskulturen kalder dårlig krænkende opførsel.

Bid dog mærke i, at Lars Løkke siger resten af folketingsåret, ikke året. Folketingsåret slutter allerede omkring grundlovsdag. Nogen vil sige til efteråret, hvor et nyt folketingsår starter. Men uanset hvad, så drejer det sig maksimalt om nogle måneder.

Kort ferie til den gamle gris

Så hvad der reelt er sket er, at Lars Løkke og Moderaterne har sendt deres folketingsmedlem Jon Stephensen på en kort selvbetalt ferie (optjener stadig Folketingets eftervederlag) for at være en gammel gris. Ingen eksklusion fra partiet. 

Jon skal have en mulighed for at komme på benene igen

I videoen, og i hans udtalelser til medierne, virker Lars Løkke Rasmussen til at være mere bekymret for den gamle gris Jon Stephensen end for den 19 årige pige i hans ungdomsparti.

Hykleriet spreder sig desuden i alle organisationer tilknyttet den socialdemokratiske regering. For eksempel melder Danmarks Socialdemokratiske Ungdom ud, at Jon Stephensen skal smides ud af Moderaterne.

Hvad mon Jeppe Kofod mener om den udtalelse? Han sendte ikke sms’er. Han sexkrænkedede en ung 15 årig pige. Det sikrede den socialdemokratiske gamle gris en post som udenrigsminister.

Moderaterne er mere af det samme

Den korte ferie til den gamle gris Jon Stephensen udstiller kun, at Lars Løkkes beskæftigelsesprojekt Moderaterne er mere af det samme. Mere politikerlede, spin og magtbegær.

Moderaterne mener endda, at lidt ferie til den gamle gris Jon Stephensen er en ‘hård konsekvens‘. Det er ganske enkelt, at pisse deres unge medlemmer langt ned af nakken, specielt den 19 årige pige.

Vi synes, at det her er en meget, meget hård konsekvens

Lars Løkke og Moderaternes ageren er at fratage unge menneskers lyst til at deltage i den demokratiske debat. For Lars Løkke er magten tydeligvis vigtigere end en 19 årig piges lyst til at deltage i det politiske arbejde.

For sandheden er jo, at var Jon Stephensen blevet ekskluderet, så havde den socialdemokratiske regering, som Lars Løkke har ladet sig bestikke til, mistet flertallet.

Så bliver alt set igennem en linse. Små sager bliver store. Man når til det punkt, hvor man ikke kan stikke en kæp i en lort uden at ødelægge begge dele. 'Føler du dig ikke lidt syg, er det ikke bedre du tager noget orlov - kunne du ikke trække tæppet hen over hovedet, så ses vi igen om tre måneder.

Lars Løkke udtalte desuden for en lille måneds tid siden, at orlov ikke var en mulighed. Den korrupte levebrødspolitiker Lars Løkke slår til igen.

Lars Løkke og Mette Frederiksens held er, at medierne har misforstået deres plads som den fjerde statsmagt. Journalister og kommentatorer, som Ekstra Bladet’s Henrik Qvortrup, belønner spin, løgne, dobbeltmoral, hykleri og magtbegær i stedet for at gå efter at få afsat dem, der misbruger deres magt.

Info: Lars Løkke og Moderaternes debatgruppe på Facebook har valgt at blokere Danmarks Fremtid. Så del endelig dette indlæg på deres sider, så det ikke ender ud i ren rygklapperi og endnu en lukket politisk bobbel.

Info: Jeg har valgt at bedømme Jon Stephensen ud fra centrum-venstres, og dermed også Moderaternes, normale tilgang til me too og krænkelsessager. Man må stå ved egne ord, også når det er ens egne, der bliver afsløret.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.