Danmarks Fremtid
KORT NYT

HK Danmark legitimerer terrorstøtte og terror

Anja C. Jensen, der er forbundsformand for HK Danmark, stiller sig gerne op og smiler sammen med terrorstøttere og legitimerer dermed terror.
HK Danmark legitimerer terrorstøtte og terror - Anja C Jensen - Pelle Dragsted - Enhedslisten

For et par dagen siden blev det dokumenteret, at Enhedslisten økonomisk har bidraget til nedslagtningen af 1400 israelere, voldtægt af utallige israelske kvinder og halshugninger samt lemlæstelser af israelske børn og små babyer.

Enhedslisten har nemlig igen valgt at støtte terrorister og terrorgrupper. Denne gang gennem ‘Democratic Front for the Liberation of Palestine’ (DFLP).

En terrororganisation der selv har meddelt, at de deltog i terrorangrebet mod Israel lørdag den 7. oktober 2023. Terrorister som desuden åbent har skrevet om alle de andre terrorangreb, de har deltaget i.

Vi har altså et parti i folketinget, der flere gange er blevet afsløret i at støtte terror, som desuden gerne bakker op om vold, hærværk og trusler. Partiets politiske ordfører og de facto formand, Pelle Dragsted, er selv dømt for at angribe politiske modstandere.

HK legitimerer terrorstøtte

Alligevel så fortsætter politikere, partier, journalister, medier, kommentatorer og organisationer med at legitimere både Pelle Dragsted, Enhedslisten samt partiets politik og virke.

Tag for eksempel i dag, hvor Anja C. Jensen, der er  forbundsformand for HK Danmark, møder storsmilende op hos Pelle Dragsted og Enhedslisten. Altså kun få dage efter, at partiet er blevet afsløret i terrorstøtte.

Et møde der nu til evig tid er dokumenteret af Pelle Dragsted selv. Det sker på hans profil på det sociale medie X (tidligere Twitter).

Pelle Dragsted er en klog mand, så han ved godt, at personer som Anja C. Jensen, organisationer som HK Danmark, er med til at legitimere ikke bare ham, men også Enhedslisten og deres politik.

Det er ikke første gang, at Anja C. Jepsen gerne møder op hos Enhedslisten, på trods af deres forbindelser til vold, hærværk, trusler og terror. Det er sket gentagne gange. Også til partiets landsmøder.

Havde Anja C. Jensen valgt at møde op direkte hos DFLP, Hamas eller andre terrororganisationer, så var hun blevet sparket ud med det samme Nu møder hun ‘bare’ op hos deres støttere.

Enhedslistens hjerteblod er terrorstøtte. Det er dokumenteret flere gange. Det er nu også dokumenteret, at Forbundsformand Anja C. Jensen og HK Danmark støtter op om terrorstøtte og dermed i sidste ende, terror.

Arbejder man sammen med, eller støtter man op om, Enhedslisten, så legitimerer man partiets terrorstøtte. Derfor skal man afsløres og udstilles.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.