Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
KORT NYT

Højesteret: velkommen til islamister og terrorister

Med gårdagens dom, der underkender fratagelse af statsborgerskab fra islamisk terrorist, svigter Højesteret danskernes sikkerhed.
Islamisterne skraldgriner heler vejen til Danmark, hvor venstrefløjen, og resten af de politisk korrekte naive, står klar med flag, skattekroner og bedetæppe - citat
Islamisterne skraldgriner hele vejen til Danmark, hvor de politisk korrekte naive står klar med flag, skattekroner og bedetæppe.

At en kvinde, der har dobbelt statsborgerskab, kan få lov til at beholde sit danske statsborgerskab, selv om hun har tilsluttet sig islamisk stat for at bekæmpe Danmark og vores værdier, er ikke en sejr for retsstaten.

Det er en falliterklæring for politikere og domstole.
Dagens dom viser, at Christiansborg sætter forældede konventioner og lovgivning over danskernes sikkerhed.

Blod på hænderne

Om nogle år, når politikernes svigt ender ud med endnu et terrorangreb på dansk grund, så burde de selvsamme politikere dømmes sammen med islamisterne. Politikere hvis hænder er smurt ind i blod.

Et af venstrefløjens argumenter er, at hvis vi lader islamisterne og terroristerne blive i lejrene, så vil de om et par år kunne rejse til Danmark og udlæse selvmordsbomber, fordi vi ikke ‘hjalp dem’. 

Men sådan en situation vil jo kun kunne lade sig gøre, fordi venstrefløjen og andre politisk korrekte fastholder de åbne grænsers naive politik.

Og lad os lige slå en ting fast: det her handler ikke om nogle såkaldte stakkels børn. Det handler om en voksen kvinde, der frivilligt har forladt Danmark. Et demokrati der har givet hende alt. Ikke alene har hun forladt Danmark, hun hader alt, hvad vi står for. Hun vil slå os ihjel, fordi vi har demokratiske værdier.

Danmarks Fremtid mener: Det er ikke kun islamister og terrorister, der udgør et sikkerhedsproblem for danskerne og Danmark. Det samme gør venstrefløjen og resten af sumpen af politisk korrekte naive. De har nu dokumenteret, at de er islamisternes beskyttere. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.