KORT NYT

Information blåstempler politisk hærværk og vold

Dagbladet Information, der modtager 25 millioner skattekroner om året, har over en længere periode blåstemplet politisk vold og hærværk.
Kort nyt - Information blåstempler politisk vold og hærværk - Pelle Dragsted - Støjberg - uværdig- valget er dit - Folketingsvalg 2022
Vi må desværre indrømme, at vi har begået en fejl her på Danmarks Fremtid. Det er gået vores næse forbi, at dagbladet Information over en længere periode har givet spalteplads til Enhedslisten’s tidligere folketingsmedlem, og nu værende folketingskandidat, Pelle Dragsted.
Information, der hver år modtager 25 millioner skattekroner i mediestøtte, har dermed blåstemplet politisk vold og hærværk. For Pelle Dragsted, der er Enhedslistens chefideolog, er nemlig tidligere blevet dømt for politisk vold og hærværk mod politiske modstandere.

Altså samme Information, der flere gange har skrevet ledere om, at Inger Støjberg ikke er værdig til Folketinget og slet ikke værdig til at blive ministre.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.