Danmarks Fremtid
KORT NYT

Inger Støjberg smider ud hvad venstrefløjen beholder

Venstrefløjen går nu i selvsving over, at Inger Støjberg har måtte smide en kandidat ud af partiet. Hun smider kun ud, hvad venstrefløjen beholder.
Inger Støjberg - Danmarksdemokraterne - Stop Islamisering af Danmark - Pelle Dragsted - Jeppe Kofod - Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Journalister og resten af venstrefløjen har lige nu en fest på de sociale medier, fordi Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne har smidt folketingskandidaten Thor Laage-Petersen Poulsen ud af partiet. Officielt er det dog kandidaten selv, der har trukket sig.

De holdninger, som den forening repræsenterer, er fuldstændig uforenelige med Danmarksdemokraternes holdninger, og i det lys er det også den eneste logiske konsekvens, at han trækker sit kandidatur

Kandidaten er fortid hos Danmarksdemokraterne, efter at det er kommet frem, at han har haft forbindelse til, hvad medierne kalder den højrenationale organisation ‘Stop Islamisering af Danmark’.
Næstformand i Danmarksdemokraterne Pernille Roth tager i en udtalelse til Frihedsbrevet, der kom først med historien, afstand fra organisationen.

Venstrefløjen beholder ekstremismen

At Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne nu har måtte smide en kandidat ud, der har forbindelse til en såkaldt ekstremistisk gruppe, har som sagt fået venstrefløjen til at gå amok i en form for glædesrus.
For det passer jo ind i deres historie om, at Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne er racister og ekstremister. Det samme skete, da Nye Borgerlige måtte smide en kandidat på porten.
Men lad os se på de helt kolde facts. Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne har reageret med konsekvens med det samme, partiet fandt ud af forbindelsen. Den tidligere folketingskandidat er netop nu tidligere.

Vold, hærværk og sexkrænkelser

Og lige præcis ordet tidligere udstiller venstrefløjen, ja sådan set også mediernes hykleri. For kigger man venstrefløjen efter i sømmene, så bugner partierne af ekstremister og personer, der har trådt gevaldigt ved siden af.

Følger man bare en lille smule med i dansk politik, så ved man for eksempel, at Enhedslisten tidligere har haft et folketingsmedlem, der er dømt for politiske angreb. Men Pelle Dragsted er ikke tidligere, fordi han er blevet smidt ud af det ekstremistiske venstrefløjsparti. Han er tidligere, fordi han faldt for partiets rotationsprincip. Faktisk opstiller han igen og står umiddelbart til at komme ind i Folketinget.

I 1994 var han med i en bus, fyldt med køller og andre våben, på vej mod Jonni Hansens hjem i Greve. I 1998 blev han dømt for hærværk mod Sandholmlejren. Og i 1999 var han blandt den gruppe, som den danske nazileder, Jonni Hansen, påkørte, da de var i gang med at save hans plankeværk i stykker med en motorsav.

Og socialdemokratiet har som bekendt valgt at beholde deres partifælle og nuværende udenrigsminister, Jeppe Kofod, selv om han trådte gevaldigt ved siden af ved at sexkrænke en storgrædende 15 årig pige, mens han selv var 34. Faktisk er det Danmarks nuværende statsminister, Mette Frederiksen, der er årsag til, at Jeppe Kofod ikke er smidt ud af partiet.

Jyllands-Posten's ungdomsfront

Og sådan kunne man blive ved med at finde eksempler på, at venstrefløjen beholder og beskytter deres ekstremister, i stedet for at smide dem ud. Ja partiet Frie Grønne har endda valgt at  udnævne en ekstremist til leder, nemlig Sikandar Siddique.
Det virker som om, at medierne ser meget forskelligt på, hvad der er ekstremisme og udsmidningsgrund, afhængig af, om det er venstrefløjen eller højrefløjen, der er involveret.
Måske hænger det sammen med, at mange journalister selv har en stærk forbindelse til ikke bare venstrefløjen, men den yderste venstrefløj. Man kan jo for eksempel undre sig over, at Jyllands-Posten har ansat Marchen Neel Gjertsen som chefredaktør, hvis de selv skal leve op til det moralkodeks, som de trækker ned over primært partier på højrefløjen.
For ikke alene har Marchen Neel Gjertsen været medlem af og kandidat for det ekstremistiske yderliggående venstrefløjsparti Enhedslisten. Hun har også været medlem af partiets de facto ungdomsparti, Socialistisk Ungdomsfront. En organisation der er kendt for ikke bare at bakke op om vold og hærværk, men som også benytter sig af disse antidemokratiske metoder mod politiske modstandere.
Inger Støjberg smider altså ud, hvad venstrefløjen og medierne beholder. Antidemokratiske ekstremister.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.