Danmarks Fremtid
KORT NYT

Inger Støjberg stemmer for masseudstedelse af statsborgerskab

Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne skylder vælgerne en forklaring, når de i folketingssalen stemmer for masseudstedelse af statsborgerskab.
Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne stemmer for masseudstedelse af statsborgerskab

Det tog ikke længe før Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne valgte at blive en del af den vælgerbedragende sump i Folketinget. 

Inger Støjberg, Peter Skaarup og mange andre hos Danmarksdemokraterne har ellers skabt sig et navn på at gå ind for en stram udlændingepolitik, på at lukke af for masseimporten af – kriminelle – migranter.

Men dagen efter, at højesteret annullerede frakendelsen af statsborgerskab til en kvindelig islamisk terrorist, stod ‘Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg’ klar i i folketingssalen med åbne arme, flag, skattekroner og bedetæpper.

Her valgte ‘Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg’ nemlig at stemme for masseudstedelse af over 1000 statsborgerskaber til migranter. Inger og venner gik samme politisk korrekte naive vej som blandt andre Enhedslisten og Alternativet. De eneste to partier, der stemte imod, var Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti.

Inden for bare den seneste uge kan man ellers på Inger Støjberg’s, Peter Skaarup’s og Danmarksdemokraternes Facebook sider se flere forargede opslag om kriminelle migranter, islamister og andre af den slags, som partiet blandt andet nu har været med til at give statsborgerskab.

Luk af – døm hårdt – smid ud.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.