Danmarks Fremtid
KORT NYT

Centrum-venstre legitimerer terrorstøtte

Centrum-venstre bakker tydeligvis op om terrorstøtte. Et billede afslører Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, Alternativet og Radikale Venstre.
terror - terrorstøtte - DFLP - Hamas - Gaza - Israel - Pia Olsen Dyhr - SF - Pelle Dragsted - Enhedslisten - Martin Lidegaard - Radikale Venstre - Franciska Rosenkilde - Alternativet

Før du læser videre, så tænk lige over, hvordan du ville have reageret, hvis et dansk parti  økonomisk havde støttet terrorister og deres terror. Endda flere gange.

Tænk over, hvordan du ville have reageret, når andre partier fortsatte samarbejdet med partiet, som om intet var sket.

terrorstøtte

Mens antisemitismen danser rundt, og  terrorstøtten vises åbenlyst, i de danske gader,  sidder de fleste danske politikere og partier på de sociale medier og er rystet og forarget.

Der er også de politikere og partier, der entet er tavse eller giver Israel selv skylden for den afskyelige terror, der lørdag den 7. Oktober 2023 blev begået i Allah’s navn af palæstinensiske terrorister mod Mellemøstens eneste demokrati.

Men man kan efterhånden stille sig selv det spørgsmål, om centrum-venstre overhovedet tager afstand til terror? Om partierne til venstre for midten er interesseret i at bekæmpe antisemitisme og terror, samt støtten til sidstnævnte?

Enhedslisten og DFLP

For et par dagen siden blev det dokumenteret, at Enhedslisten økonomisk har bidraget til nedslagtningen af 1400 israelere, voldtægt af utallige israelske kvinder og halshugninger samt lemlæstelser af israelske børn og små babyer.

Enhedslisten og deres medlemmer har igen valgt at støtte terrorister og terrorgrupper. Denne gang gennem ‘Democratic Front for the Liberation of Palestine’ (DFLP). 

Endnu engang dokumenteres det, at støtter man palæstinensiske organisationer, så er chancen for at man støtter terror ganske stor.

DFLP er en terrororganisation, der selv har meddelt, at de deltog i terrorangrebet mod Israel lørdag den 7. oktober 2023. En islamisk terrorgruppe som desuden åbent har pralet om andre terrorangreb, de har medvirket i.

Vi har altså et parti i folketinget, der flere gange er blevet afsløret i at støtte terror. Et parti som desuden bakker op om vold, hærværk og trusler. Partiets politiske ordfører og de facto formand, Pelle Dragsted, er selv dømt for at angribe politiske modstandere.

Enhedslisten har vist, at det der med antisemitisme, og ønsket om at fuldende Hitlers folkemord på jøderne, ikke er noget partiet tager særlig tungt.

Arbejder sammen med terrorstøttere

Men selv om Enhedslisten og Pelle Dragsted altså økonomisk har bidraget til det største tab af jødisk menneskeliv siden Holocaust, så fortsætter dansk politik som om intet er sket.

I går kunne jeg fortælle, hvordan Anja C. Jensen, der er forbundsformand for HK Danmark, mødte storsmilende op hos Pelle Dragsted og Enhedslisten, kun få dage efter, at partiet var blevet afsløret i terrorstøtte.

Og sent torsdag aften kom der så endnu et bevis på, at mange hos centrum-venstre tydeligvis ikke ser noget problem i at arbejde sammen med terrorstøttere og dermed indirekte legitimer både støtte og terror.

Pia Olsen Dyhr, der er formand for Socialistisk Folkeparti lagde et opslag op på Facebook, hvor hun sammen med to andre partiledere, Martin Lidegaard fra Radikale Venstre og Franciska Rosenkilde fra Alternativet, stod storsmilende sammen med den terrorstøttende Pelle Dragsted. 

Dermed er alle tre partier med til at legitimere Enhedslisten. Et yderliggående venstreorienteret parti der altså ikke alene støtter op om vold, hærværk og trusler, men som også flere gange er blevet afsløret i terrorstøtte. 

Samtlige politikere, partier, journalister, medier, kommentatorer og organisationer skulle med det samme, efter afsløringen om Enhedslistens terrorstøtte, have meldt ud, at nu var det slut med at arbejde sammen med og legitimere det yderliggående parti. 

Men i stedet fortsætter man altså med at dække over Pelle Dragsted og hans kammerater. Et trist lavpunkt for det danske demokrati, en hån vendt mod Israel.

Socialistisk Folkeparti

Socialistisk Folkeparti har desuden ikke nævnt terrorangrebet mod Israel en eneste gang på deres Facebook side. I stedet for at mindes de mange israelske børn, der blev lemlæstet og halshugget, har partiet snakket om kortere skoledage til danske børn.

Socialistisk Folkeparti arbejder desuden sammen med endnu et parti på den yderste venstrefløj, der bakker op om terror, nemlig Kommunistisk Parti.

Som jeg tidligere har skrevet, så får Arbejderen, partiets partiavis, ulovlig mediestøtte, som bruges til at støtte Mellemøstens mange terrorister.

Alternativet og koncentrationslejre

Også Alternativet har været ganske tavse på deres Facebook side, når det gælder terror mod Israel. Da de endelig dukkede op til overfladen, med opmærsomhed rettet mod situationen i Mellemøsten, var det med et opslag om Gaza. At børn I Gaza har ret til liv. Spørgsmålet er, om de mener det samme om israelske børn?

Kort tid efter terrorangrebet valgte Alternativet desuden at vise deres totale mangel på respekt over for det jødiske folk. Det skete ved at sammenligne danske minkfarme med de tyske koncentrationslejre, hvor millioner af jøder blev gasset af Hitler og hans nazister.

Flere medlemmer af partiet, blandt andre folketingsmedlem Sascha Faxe, vil ikke kalde terroren mod Israel for terror.

Radikale Venstre's støtte til raketter

Radikale Venstre, der gerne hverver nye stemmer i de radikaliserede moskeer i Danmark, har flere gange vist, hvor deres opbakning er i Mellemøsten. Tidligere har en kandidat for partiet kritiseret det danske politi for at beskytte den israelske ambassade i Danmark mod palæstinensere.

Og selv om det er dokumenteret, at danske skattekroner, via bistanden til Gaza, går til at bygge raketter for, så ser Radikale Venstre ingen problemer i at fortsætte med at yde økonomisk hjælp til vores tids forsøg på folkemord på jøderne, nemlig palæstinensernes terror.

Det er altså ikke kun den yderste venstrefløj, der gerne bidrager til og hepper på terroren mod Israel. Også såkaldte moderate partier hos centrum-venstre lader sig velvilligt bruge som de palæstinensiske terroristers marionetdukker.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.