Danmarks Fremtid
KORT NYT

Islam angriber Israel: Terror spin fra Liberal Alliance

Mens den israelske befolkning endnu engang er ramt af islams terror, bruger danske partier og politikere den tragiske baggrund til kvalmende spin.
Liberal Alliance håner Israel med spin selvmål - terror - Mads Korsholm

Efter at Islam i weekenden igen angreb Israel med ideologiens modbydelige terror og foragt for menneskeliv, har danske politikere, kommentatorer og journalister stået i kø for at kommentere på de tragiske begivenheder. 

Begivenheder hvor islam har sendt over 5000 raketter ned over den israelske befolkning, voldtaget kvinder, dræbt børn og taget utallige uskyldige gidsler i Allahs navn.

Se dokumention, billedebevis, på grusomhederne her.

Mange har heldigvis taget afstand fra terror uden at sætte et ‘men’ efter, mens andre, som det skatteyderstøttede medie Politiken blandt andet har kaldt terror forståeligt. Det sidstnævnte kan du læse mere om her.

Men desværre har flere politikere og partier også udnyttet islams terror, voldtægterne og de utallige drab til at kaste sig ud i en omgang kvalmende spin som i sidste ende er en hån af den israleske befolknings lidelser.

Skattekroner til terrorister

Tag for eksempel Henrik Dahl fra Liberal Alliance, der i B.T. sådan set med rette kritiserer det faktum, at der årligt sendes omkring 450 millioner skattekroner af sted til det palæstinesiske selvstyre. 

Penge der i sidste ende selvfølgelig havner hos Hamas og andre terrororganisationer. For de er netop selvstyret, de har magten.

Også Liberal Alliance’s kampagnechef Mads Korsholm er ude at markere sig via mediet X, tidligere Twitter. Han meddeler, at partiets officielle politik er, at støtten selvfølgelig skal stoppes.

Man kan kun være enig med de to herrer fra Liberal Alliance. Selvfølgelig skal danske skattekroner ikke sendes ned til islams terrorister. Ekstremister der ønsker at udrydde den jødiske befolkning fra jordens overfalde. Og når det er sket, alle andre frie selvstændig tænkende individer.

Liberal Alliance bag støtte til terrorister

Men hvis man begynder at kigge lidt nærmere på folketingets behandling af støtten til det palæstinensiske selvstyre, så er det, at Liberal Alliances kvalmende spin og gigantiske selvmål afsløres.

For i 2021 fremlagde Nye Borgerlige et beslutningsforslag i folketingssalen, der skulle sætte en stopper for fjernelse af støtten. Med forslaget ville man sørge for at den daværende socialdemokratiske regering standsede enhver form for økonomisk bistand til det palæstinensiske selvstyre og dermed terroristerne.

Så allerede dengang forsøgte nogen altså at advarede mod støtten, at den netop kunne havne hos terroristerne hos blandt andre Hamas. Men forslaget blev forkastet, blandt andet takket være netop Liberal Alliance, der stemte imod og ville fortsætte støtten.

Godt nok er støtten blevet beskåret, men fakta er, at der med Liberal Alliances stemme i flere år har været sendt danske skattekroner af sted til islams terrorister. Også i 2021 sad Hamas nemlig ved magten.

Så når Henrik  Dahl, Mads Korsholm og resten af Liberal Alliance nu pludselig skifter holdning, så er det ren spin i skyggen af et grusomt terrorangreb. Spin der i sidste ende er et gigantisk selvmål for partiet.

Et selvmål og udnyttelse af israelernes grusomme lidelser. 

Info: Det var kun Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og den daværende løsgænger Inger Støjberg, der stemte for beslutningsforslaget.

Info: Liberal Alliances kampagnechef Mads Korsholm har valgt at blokere Danmarks Fremtid på X (Twitter).

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.