KORT NYT

Journalister forarget over Ellemann’s tørklæde udtalelse

Blå blok præsenterede på et pressemøde deres forslag til frit valg i det offentlige. Flere journalister blev forargede over tørklæde udtalelse.
Journalister forarget over Ellemann opbakning til tørklædeforbud - valget er dit - Folketingsvalg 2022
På et pressemøde, hvor en samlet blå blok præsenterede en politisk plan om frit valg i det offentlige, blev Venstre’s leder Jakob Ellemann-Jensen spurgt indtil, om han var enig i Morten Messerschmidt holdning, at ældre borgere i eget hjem skal have lov til at afvise muslimsk hjemmehjælp, hvis denne bære tørklæde.
Til spørgsmålet, om man har lov til at afvise folk med muslimsk hovedtørklæde,  svarede Jakob Ellemann-Jensen ja. At borgerne skal have lov til at både vælge og fravælge. At det at invitere fremmede mennesker ind i eget hjem er ganske grænseoverskridende.
Det fik straks flere journalister til at fare på Twitter og udvise forargelse og overraskelse. Journalisten Christian Birk kaldte udtalelsen vild og spurgte om man overhovedet havde lov til at ‘forskelsbehandle’ på den måde.
Christian Birk’s reaktion kom efter, at den politiske analytiker Niels Th. Dahl i et tweet havde gentaget ordet okay flere gange efter Ellemann’s udtalelser. Der er overhovedet ingen tvivl om, at de to journalister er dybt forargede.
Men hvis de to journalister nu havde trukket vejret et par sekunder, før de fløj til tastaturet, havde ladet deres egne politisk korrekte naive holdninger blive hjemme, før de mødte på arbejde, så kunne de have undersøgt, at EU-domstolen faktisk har slået fast, at man kan afvises på grund af religiøse symboler.

§ 68 Ingen er pligtig at yde personlige bidrag til nogen anden gudsdyrkelse end den, som er hans egen.

Grundloven
EU-domstolen slår direkte fast, at der ikke er tale om forskelsbehandling, hvis man som virksomhed forbyder synlige politiske, filosofiske eller religiøse symboler.

Og så må journalister og resten af den politisk korrekte venstrefløj lære, at vi har religionsfrihed, ikke religionspligt her i landet. Det står direkte i grundloven, at vi ikke har pligt til at støtte andre religioner.

Løgn og vinkling

I hans tweet vælger Christian Birk, at tagge Rasmus Brygger fra Institut for Menneskerettigheder. Det er der en grund til, og det er vinklingen. For Institut for Menneskerettigheder leverer altid den vinkling på islam og migrant området, som dansk journalistisk ventrefløjsparti gerne vil have. Samme Rasmus Brygger har mediet Mandag Morgen brugt i, hvad man kun kan kalde et partsindlæg.
Christian Birk fra den såkaldte borgerlige avis Berlingske har vi tidligere skrevet om her på Danmarks Fremtid. Det var da han i forbindelse med fremlæggelsen af en advokatundersøgelse omkring minksskandalen påstod, at ikke én juraprofessor var gået så langt som de to advokater, der ville sende Mette Frederiksen for en rigsret. En påstand vi kunne dokumentere var en løgn.
Og Niels TH. Dahl, som er politisk analytiker hos Jyllands-Posten, har vi senest kunne afsløre i at bringe en bevidst løgn om den konservative leder, Søren Pape Poulsen. En løgn de forsat fastholder trods utallige henvendelser.

Trækker i land

Valgkampen er i fuld gang og det samme er journalisternes og mediernes skandaløse vinkling.
Efter at journalisterne angreb Venstres formand, har Venstre så valgt at snakke uden om, ikke vil stå ved udtalelserne. Det er igen knæfald for journalistisk venstrefløjsparti’s dagsorden.

Først siger Jakob Ellemann-jensen endelig noget fornuftigt og rigtigt, derefter trækker han i land på grund af journalister. Tillykke til journalistisk venstrefløjsparti med forargelsen og vinklingen.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.